ECCO apavu veikalu tīkls pievienojas BalticMiles

Lojalitātes programmai BalticMiles pievienojas apavu zīmola ECCO veikalu tīkls visā Baltijā. BalticMiles dalībnieki tagad var pelnīt 10 punktus par katru iztērēto 1 LVL/ 5 LTL/ 25 EEK kopumā 22 ECCO apavu veikalos Baltijas valstīs.

BalticMiles izpilddirektors Eriks Berejs (Eric Barray): «Mēs ļoti lepojamies, ka ECCO veikalu tīkls ir pievienojies BalticMiles programai kā pirmais mazumtirdzniecības tīkls visā Baltijā. Mēs ticam, ka tas kalpos par stimulu citiem potenciālajiem partneriem iesaistīties šajā lojalitātes programmā, kā BalticMiles programmas dalībniekiem Igaunijā un Lietuvā pavērs plašākas iespējas izbaudīt programmas sniegtos labumus.»

Līdz 10.10.2010 ECCO veikalos ir spēkā īpašais piedāvājums BalticMiles dalībniekiem. Par katru iztērēto 1 LVL/ 5 LTL/ 25 EEK varēs saņemt 20 punktus.

BalticMiles ir pirmā kopīgā vairāku Baltijas un Ziemeļvalstu partneruzņēmumu lojalitātes programma, kura tika aizsākta 2009.gada oktobrī. Pašlaik BalticMiles ir iesaistīti vairāk nekā 20 partneri – airBaltic, Neste Latvija, Nordea, Latvijas Mobilais Telefons, ESPA Riga, Islande Hotel, SAS, Sixt, Avis, Eurolines, LSG Sky Chefs, airBalticTravel.com, Līvu Akvaparks, kino Citadele, Kolonna, Amber SPA Boutique Hotel, Rantasipi Hotels, Cumulus Hotels, Neiburgs Hotel, Language Direct, Radisson Blu un Park Inn viesnīcas. BalticMiles ir atvērta lojalitātes programma – tajā var iesaistīties neierobežots skaits partneru no dažādām nozarēm.

BalticMiles dalībnieki punktus var pelnīt un tērēt, lidojot ar airBaltic, izmantojot Eurolines/LUX Express autobusus, iegādājoties ceļojuma komplektus airBalticTravel.com. BalticMiles dalībnieki punktus var pelnīt pērkot degvielu Neste A24 degvielas uzpildes stacijās, norēķinoties ar Nordea izdoto BalticMiles MasterCard, maksājot par Latvijas Mobilais Telefons telekomunikāciju pakalpojumiem, uzturoties Radisson Blu, Park Inn vai citās viesnīcās, izbaudot ESPA Riga procedūras vai uzturoties Amber SPA Boutique Hotel, nomājot auto no Sixt vai Avis, izmantojot SAS piedāvātos lidojumus, pasūtot ēdienu airBaltic reisos no airCafe ēdienkartes, mācoties valodas Language Direct, pērkot kosmētikas produktus vai saņemot skaistumkopšanas procedūras Kolonna.

Punktus iespējams tērēt, iegādājoties kinoteātra biļetes kinoteātrī Citadele, izbaudot aktīvu atpūtu Līvu Akvaparkā vai vienkārši dodoties iepirkties www.balticmiles.com.

Klienti var pieteikties BalticMiles, aizpildot pieteikuma veidlapu. Tā ir airBaltic biļešu kasēs, pie reģistrācijas letēm vai airBaltic biznesa klases pasažieru atpūtas telpā starptautiskajā lidostā Rīga. Pieteikumu var aizpildīt arī tiešsaistē www.balticmiles.com un zvanot uz BalticMiles klientu apkalpošanas tālruni.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Baleta kamerfestivāls KURZEMES KLASIKA 202 Tukuma TIC
Jau trešo reizi vasaras vidū - 7.jūlijā Jaunmoku pilī uzplauks starptautiskais baleta kamerfestivāls “Kurzemes klasika 2024”.​Pasākumu vadīs | Skatīt vairāk
Latvija
Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Bauskas novadā "Mājas Kafejnīcu dienas" Bauskas TIC
Ieplāno savlaicīgi: vasaras garšu piedzīvojums Bauskas novadā jau pavisam drīz – Mājas Kafejnīcu dienas 27. un 28. jūlijā! | Skatīt vairāk
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80708408sec.