Rīgas mākslas telpā mācīs izgatavot eļļas lampiņu

30.10.2010 plkst. 14:00 izstāžu zālē «Rīgas mākslas telpa» notiks Latvijas Mākslas akadēmijas Keramikas nodaļas radošā darbnīca, kurā interesentiem būs iespēja izgatavot eļļas lampiņu. Nodarbību pasniegs Latvijas Mākslas akadēmijas studente Ilona Ražinska.

Keramikas nodaļas radošajā darbnīcā būs iespēja apgūt eļļas lampiņas izgatavošanas tehniku. Interesenti aicināti veidot eļļas lampiņas no māla, kuras pēc tam tiks apdedzinātas. Rezultātā katram apmeklētājam būs iespēja iegūt savā īpašumā paša gatavotu funkcionējošu lampiņu, kas var noderēt kā istabas dekors vai dāvana tuvam cilvēkam.

03.11.2010 plkst. 18:30 diskusija «Klasiskie mēdiji laikmetīgajā mākslā». Diskusiju vadīs Mag. art. Ilze Kreituse.

06.11.2010 plkst. 14:00 – vizuālās komunikācijas radošā darbnīca, kurā kopīgiem spēkiem tiks veidota animācija. Radošo darbnīcu vadīs Lizete Murovska ar domubiedriem.
Savukārt plkst. 15:30 – Radošā darbnīca «Latviešu sapnis», kuru vadīs vizuālās komunikācijas nodaļas absolvente Agnese Bule-Kauliņa.

07.11.2010 plkst. 14:00 – tekstilmākslas radošā darbnīca, kurā būs iespēja apgūt filcēšanu un auduma apdruku.

Radošās darbnīcas notiks LMA nodaļu studentu virsvadībā, pirmajiem 25 apmeklētājiem tās ir bez maksas, iepriekš piesakoties www.lma.lv, pārējiem Ls 4 (skolēniem, studentiem, pensionāriem – Ls 2).

Izstāde «Krāsa.Līnija.Forma.» piedāvā Latvijas Mākslas akadēmijas bakalaura un maģistra programmu Vizuālās mākslas, vizuāli plastiskās mākslas un audio-vizuālo mediju mākslas nodaļu absolventu diplomdarbus vienā kopīgā izstādē ar moto «Purvīša jaunā gara elpa Rīgas telpā!». Tā paredzēta kā interaktīvs process, kas piedāvā domāšanas, spriešanas un zināšanu apmaiņas procesu, tomēr nepiedāvā vienu patiesību. Māksla ir un vienmēr ir bijusi šī apbrīnojami aktīvā, radošā un nepiekāpīgā domāšana.

Izstāde «Krāsa.Līnija.Forma.» apskatāma līdz 07.11.2010.

Rīgas pilsētas izstāžu zāle «Rīgas mākslas telpa» atvērta katru dienu no plkst. 11:00-18:00.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūties Junior Suite 304 ar skatu uz Domu Dome Hotel
Atpūties Junior Suite 304. 🗝️ ar vannu un skatu uz Doma katedrāli. ✨ | Skatīt vairāk
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
no 150 EUR
Tukuma novada svētki TIEKAMIES TUKUMĀ! Tukuma TIC
Šovasar no 18. līdz 21. jūlijam Tukumā svinēsim Novada svētkus “Tiekamies Tukumā!” Svētku laikā tiksimies Brīvības laukumā un vairākās citās | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.922611sec.