Dabas muzejs piedāvā konkursu skolēniem

Latvijas Dabas muzejs 2010./2011. mācību gadā piekto un sesto klašu skolēnus aicina piedalīties konkursā Cielavas gudrības IV. Konkurss muzejā notiek jau ceturto gadu un ir guvis atsaucību no skolēniem visos Latvijas novados.

Arī šogad dalībniekiem būs iespēja, pareizi atbildot uz jautājumiem, nokļūt „Cielavas gudrību” pusfinālspēlēs. Šā mācību gada laikā paredzētas trīs spēles par dabas aizsardzību – Latvijas un pasaules aizsargājamām teritorijām, objektiem, dzīvniekiem un augiem. Uzmanība tiks veltīta Latvijas novadiem – Kurzemei, Vidzemei, Latgalei. Konkursa laureāti 4. jūnijā Doles salā, Daugavas muzejā, tiksies finālspēlē, lai noskaidrotu viserudītāko dabas pazinēju.

Kā piedalīties konkursā? Piekto un sesto klašu skolēni, kuri interesējas par dabu – Latvijas un pasaules augiem un dzīvniekiem, to dzīvesvietām, http://www.dabasmuzejs.gov.lv/ var aizpildīt pieteikuma anketu, kas ik pēc diviem mēnešiem būs atrodama Dabas muzeja mājas lapā. Atbildes līdz 22. novembrim jānosūta uz e – pastu kristine.dzene@ldm.gov.lv vai uz adresi K. Barona iela 4, Rīga, LV 1050.

Desmit pareizo atbilžu autori 11. decembrī tiks aicināti uz pirmo pusfinālspēli „Kurzeme”, kurā būs jautājumi ne vien par Latviju, bet arī par dabas aizsardzību pasaules mērogā.

Dalībniekiem balvas sarūpējuši Latvijas Dabas muzeja un konkursa atbalstītāji.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 04.07.2024 Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Latvija
Tukuma novada svētki TIEKAMIES TUKUMĀ! Tukuma TIC
Šovasar no 18. līdz 21. jūlijam Tukumā svinēsim Novada svētkus “Tiekamies Tukumā!” Svētku laikā tiksimies Brīvības laukumā un vairākās citās | Skatīt vairāk
Tūrisma karte "Iepazīsti kaimiņus Zemgalē" Bauskas TIC
“Iepazīsti kaimiņus Zemgalē!” – tūrisma maršruts un karte ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk
13.-14.07. VIVAT CURLANDIA Bauskā! Bauskas TIC
Senās mūzikas festivāls VIVAT CURLANDIA Bauskā ar ārvalstu un pašmāju senās mūzikas koncertiem Bauskas pilī, Bauskas Sv.Gara baznīcā, Bauskas | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Novatours
,


Biznesa augstskola Turība
,


Avis
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65203905sec.