Galleria Riga aicina ciemos 18. novembrī

18.11.2010 jaunatklātais t/c Galleria Riga aicina visus patriotus atzīmēt mūsu valsts Neatkarības dienu dzīvākajā Rīgas centra krustpunktā.

Kā zināms, viens no „Galleria Riga” unikālajiem piedāvājums ir jumts, kas jau izpelnījies lielu popularitāti, pateicoties savai pasakainajai panorāmai. Prognozēts, ka šī būs vislabākā vieta, kur pilnā krāšņumā vērot vakara salūtu pēc izbaudītām svētku aktivitātēm pilsētas centrā.

Tie apmeklētāji, kas vēlēsies nobaudīt svētku cienastu, varēs to izdarīt omulīgā atmosfērā kādā no daudzajiem restorāniem un kafejnīcām 7.stāvā. Par godu svētkiem restorāni piedāvās speciālu ēdienkarti ar gardiem ēdieniem un dzērieniem, kurus varēs ērti paņemt līdzi salūta baudīšanai uz jumta. Viens no lielākajiem un atpazīstamākajiem ir iemīļotais slavenību restorāns no ASV „Ciro’s Pomodoro”, kas 18.novemrbī vērs durvis apmeklētājiem un pārsteigs tos ar savu īpašo atmosfēru un ēdieniem. Šī zīmola restorānus Amerikā apmeklē pat Šerona Stouna, Elizabete Teilore un Viktorija Bekhema. Pateicoties izsmalcinātajai virtuvei un īpašnieka harizmai, šis restorāns noteikti ātri iegūs popularitāti un plašu pastāvīgu klientu loku.

Romantiski noskaņotie apmeklētāji novērtēs iespēju vērot zvaigžņotas debesis, malkojot savu iecienīto dzērienu. Savukārt estētiem iepatiksies mūsu skaistā strūklaka un augstvērtīgais interjers kopumā: marmora grīdas, koka apdares materiāli, kolonnas utt.

Patīkami pārsteigs apmeklētājus arī „Galleria Riga” preču piedāvājums, jo tirdzniecības centrā tiek piedāvāti Latvijā vēl nebijušo mazumtirdzniecības veikali no Itālijas, Francijas un citām Eiropas valstīm. Tā kā tirdzniecības centrā tiek nodrošināts preču grupu izvietojums pa stāviem, parasti ilgstošais un nogurdinošais iepirkšanās process tiek ievērojami saīsināts. Pēdējo dienu laikā „Galleria Riga” atvērti vēl daudzi jauni veikali un tirdzniecības vietas: Clean Control, Money Express, Balgars, Pierre Cardin, Tranoi, Vive Maria, Liviana Conti, Elegance Paris, Ideja, Veselības pasaule, Golden Saga un skaistumkopšanas saloni Pastelle un Calmena.

Svētku dienās apmeklētājiem tiks sarūpēti īpaši piedāvājumi un negaidīti pārsteigumi, tā kā ikviens pilsētas iedzīvotājs vai viesis tiek laipni aicināts uz 18.novembra svinībām labākajā tikšanās vietā – t/c „Galleria Riga”! Vairāk informācijas par tirdzniecības centra piedāvājumu iespējams atrast interneta mājas lapā http://www.galleriariga.lv/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 02.07.2024 "Marta & Neftali"  Irlavā Tukuma TIC
No 5. - 7. jūlijam Irlavā tiks svinēti Irlavas pagasta svētki- Irlavas 570. jubileja! Visi tiek aicināti svinēt svētkus kopā ar Saksofonu duetu | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 04.07.2024 Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Bauskas novadā "Mājas Kafejnīcu dienas" Bauskas TIC
Ieplāno savlaicīgi: vasaras garšu piedzīvojums Bauskas novadā jau pavisam drīz – Mājas Kafejnīcu dienas 27. un 28. jūlijā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 04.07.2024 Nakts autoorientēšanās sacensības Aizkraukles novada TIC
Atklāsim Aizkraukles pilsētas svētkus jau 12. jūlija naktī kopā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dome Hotel
,


Novatours
,


Ventspils TIC
,


Rija Domus Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.80400801sec.