Tiks uzsākta biļešu tirdzniecība uz mūzikas festivālu Summer Sound Liepāja 2011

Sākot no 15.03.2011 pulksten 10:00 «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās visā Latvijā būs nopērkamas biļetes uz mūzikas festivālu «Summer Sound Liepāja 2011», kas notiks 22. un 23. jūlijā. Festivāls ir jauna iniciatīva, kuras mērķis ir veidot kvalitatīvu un starptautisku mūzikas pasākumu dažāda vecuma liepājniekiem un patiesiem mūzikas baudītājiem no visas Latvijas un kaimiņvalstīm. 15. martā tiks izziņoti arī festivāla pirmās dienas galvenie mākslinieki, bet jau šobrīd zināms, ka festivāla dienās kopā uz skatuves kāps vairāk nekā 50 dažādas grupas.

Nostiprinot un attīstot Liepājas kā mūzikas un festivālu pilsētas tradīcijas, tiks organizēts divu dienu pasākums, kura prioritāte būs mūzikas kvalitāte un dažādība, iekļaujot tādus žanrus kā roks, hip hops, ambientā un elektroniskā mūzika, pop mūzika u.c.

Liepājas pludmalē un parka teritorijā tiks izvietotas četras skatuves, kas katra iezīmēs savu muzikālo tematiku. Tieši tas noteiks to, ka festivāls būs interesants visu paaudžu cilvēkiem – gan bērniem un jauniešiem, gan vidējās paaudzes cilvēkiem.

Festivāls būs lieliska iespēja arī Kurzemes pusē vienkopus redzēt mūsdienu pasaules leģendas un jaunas uzlecošas zvaigznes. Savu dalību festivālā jau apstiprinājušas grupas «Spaceships Are Cool» (Anglija), «Nive Nielsen and Deer Children» (Grenlande), «The Coolness» (Anglija), «Kintopp» (Vācija), «Crystal Apes» (Vācija), «Lapko» (Somija) un citas.

Savukārt no pašmāju māksliniekiem uz festivāla skatuvēm kāps gan sevi jau pierādījušās grupas un mākslinieki – «Satellites» LV, «Dzelzs Vilks», «GUSTAVO» u.c. – gan arī jauni mūzikas projekti.

Gan ārvalstu, gan pašmāju dalībnieku skaits turpina pieaugt un organizētāji sola arī pārsteigumus. Tomēr festivāla mērķis nav sacensība vērienīgumā, bet gan alternatīva iespēja patīkami pavadīt laiku.

Festivāls būs draudzīgs arī tiem, kuri vēlēsies baudīt mieru un Zilā karoga pludmales piedāvātās ērtības, jo festivāls «Summer sound Liepāja 2011» notiks teritorijā pie Dienvidu mola, kas neskar Zilā karoga pludmales teritoriju.

No 15. marta savu darbību sāks arī oficiālā festivāla mājas lapa http://www.summersound.lv/, kur būs iespēja sekot līdzi jaunākajai informācijai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 29.06.2024 Goran Gora koncerts Kalsnavas arborētumā Madonas TIC
29. un 30. jūnijā - "Peoniju ziedu parādē 2024" Goran Gora koncerts un bērnu programma | Skatīt vairāk
Latvija
Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Riga Islande Hotel
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5997839sec.