Skanēs romantiskas balādes četros vējos

2011.gada 13. aprīlī plkst. 19 dziesmu vakarā Teātra bārā (Lāčplēša ielā 26) ar klausītājiem tiksies romantisku balāžu autors un izpildītājs Arnis Miltiņš. Koncertā piedalās arī Jānis Miltiņš (klavieres) un Laima Miltiņa (balss, vijole).

Akustiskās mūzikas cienītājiem Arnis Miltiņš ir labi pazīstams kā melodisku dziesmu autors un izpildītājs. Viņa dziedāšanas veids satver klausītāju un ieved teiksmainos iztēles dārzos, vedinot domāt par ilgām, mīlestību, laimi, prieku un likteni.

Mūziķis bieži viesojies folkmūzikas festivālos un "Bilžu" rīkotajos folkmūzikas, džeza un blūza koncertos. Ar mūziķi Daini Leitānu (Danielu Rēbusu) 1991. gadā izdota kasete "Kājas mājas", kopā ar Ievu Akurateri un Kasparu Zemīti 2002. gadā ierakstīts albums "Tu pacel mani debesīs" (2002), bet 2009. gadā izdots albums "Upe plūst". Arnis Miltiņš muzicējis kopā ar Austru Pumpuri, Maiju Lūsēnu, Jeļenu Sigovu, Gunāru Kalniņu, Rihardu Leperu un citiem.

Kaut arī lielākā daļa dziesmu mūziķa repertuārā ir latviešu valodā, skan arī dziesmas krievu, angļu un franču valodā. Viņa jaunākais projekts ir krievu romanču cikls "Divi skatieni" ar Sergeja Saveļjeva vārdiem.

Trešdienas vakara koncertā dzirdēsim labākos skaņdarbus no mūziķa repertuāra, kas veidots vairāk kā 20 gadu garumā. Tajā ir Imanta Kalniņa, Māra Putniņa, Valda Atāla, Māra Lasmaņa, Ulda Ozola un paša komponētas dziesmas. Dziesmu tekstu autori ir Inese Zandere, Andris Akmentiņš, Māris Melgalvs, Viks, Agita Draguna un Jēkabs Kacens. Mūziķa dziesmas klausāmas internetā http://j.mp/miltins.

Dziesmu vakari Teātra bārā notiek katru otro trešdienu, un tos sadarbībā ar Teātra bāru rīko Austras biedrība. Tajos piedalās Latvijā pazīstami dziesminieki un jaunie talanti. 27. aprīlī muzicēs Mikus Straume.

Austras biedrība (austrasbiedriba.blogspot.com) dibināta 2008. gada martā, un tās pamatdarbība saistīta ar Latvijas folkmūziķu, bardu jeb dziesminieku darbības veicināšanu un popularizēšanu, koncertu un festivālu rīkošanu, kā arī izdevējdarbību.

Teātra bārs (www.teatrabars.lv/bars/) ir radošo profesiju pārstāvju iecienīta atpūtas vieta, kur mājīgā gaisotnē pie dzēriena malka var nodoties nesteidzīgām sarunām.

Ieeja par ziedojumiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.06.2024 - 30.06.2024 Tukuma puses daiļdārzi gaida ciemos  Tukuma TIC
Tukuma puses daiļdārzi aicina ciemos jau tagad! Piedāvājam iepazīties ar skaistākajiem dārziem | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 05.07.2024 Vēsturisko dārzu dienas Cesvainē Madonas TIC
Šā gada “Vēsturisko parku un dārzu dienu” ietvaros, ko jau sesto gadu jūlija mēnesī organizē Latvijas Piļu un muižu asociācija, aicinām ciemos | Skatīt vairāk
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
no 150 EUR
Aizvadi vasaru "SAULI TVEROT" Cēsu novadā! Cēsu TIC
Jaunajā Cēsu novada vasaras ceļvedī ir apkopotas idejas neaizmirstamiem piedzīvojumiem, jautrām aktivitātēm un daudz kā cita noderīga! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74320412sec.