Viesnīca Daugavkrasti uzsāk sadarbību ar BalticTravelnews.com

Viesnīca Daugavkrasti izmantoja izdevīgu Baltictravelnews.com piedāvājumu («Īpašais Aprīļa piedāvājums nelielām naktsmītnēm») un kļuva par jaunu sadarbības partneri. Viesnīca Daugavkrasti atrodas Jēkabpilī Daugavas kreisajā krastā - Pļaviņu un Mežrūpnieku ielu krustojumā, iepretim Asotes pilskalnam (Daugavas labajā malā), lieliski pārredzama no Jēkabpils - Daugavpils šosejas.


Ēka sākotnēji būvēta kā Jēkabpils mežrūpsaimniecības kantoris. Par ēkas labo kvalitāti liecina tas, ka ēkas autoru kolektīvam tika piešķirta Latvijas PSR Ministru padomes prēmija par labi paveikto darbu. Liela daļa arhitektūras un interjera elementu ēkā saglabāti. Un ēka iekļauta Latvijas padomju laika kultūras mantojuma sarakstā.


Viesnīcā ir pieejami 23 labiekārtoti numuri, visi šie numuri ir paredzēti 2 personām, taču iespējams ievietot arī papildgultas. Ir pieejami arī speciālie numuri cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, kā arī 3 biznesa klases numuri. Visos numuriņos ir TV, telefons un duškabīne vai vanna.


Šodien viesnīca Daugavkrasti piedāvā ne tikai naktsmītnes iespējas, bet arī dažādas izklaides iespējas – saunu ar dušu un baseinu, , iespēju atpūsties Daugavas pludmalē, volejbola laukumu, strītbola laukumu, asfaltētu sporta laukumu, laivu nomu, biljardu, galda tenisu, kā arī iespēju izīrēt konferenču telpas un telpas banketiem.

 
Ļoti pieprasīts ir pakalpojums saunas īre - par saunas uzsildīšanu un pirmajām 2 stundām jāmaksā 25 Ls, bet sākot no trešās stundas jāmaksā 5 Ls par stundu. Baseina uzpildīšana - 20 Ls. Priekštelpā vienlaicīgi var atrasties līdz 20 personām.
 

Viesnīcas kafejnīca piedāvā zviedru galdu brokastīm, kā arī pusdienas par pieņemamu cenu pēc pasūtījuma un ēdienus līdzņemšanai. Kafejnīca piedāvā arī iespēju – klāt viesību galdus.
 
Cenas atpūtai viesnīcā Daugavkrasti ir pieejamas Latvijas ceļotājam.
 
Vairāk informācijas par Daugavkrastiem var atrast Baltijas tūrisma uzņēmumu katalogā: www.travelnews.lv/daugavkrasti vai mājas lapā www.daugavkrasti.lv .
 

Tuvojoties tūrisma sezonai, BalticTravelnews.com sagatavoja īpašu sadarbības piedāvājumu nelielām naktsmītnēm, kuras atrodas ārpus pilsētām. Piedāvājuma priekšrocības ir izdevīga cena un nelielām naktsmītnēm piemēroti pakalpojumi.

Vairāk: www.turismabizness.lv/aprila_piedavajums


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.07.2024 - 12.07.2024 Mājas kafejnīcu dienas Gulbenes novadā  Gulbenes novada TIC
Šīsvasaras garšīgākais notikums Gulbenes novadā - Mājas kafejnīcu dienas - norisināsies 13. un 14.jūlijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 14.07.2024 13.-14.07. VIVAT CURLANDIA Bauskā! Bauskas TIC
Senās mūzikas festivāls VIVAT CURLANDIA Bauskā ar ārvalstu un pašmāju senās mūzikas koncertiem Bauskas pilī, Bauskas Sv.Gara baznīcā, Bauskas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 13.07.2024 Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk
Pasaules rallija čempionāta KURZEMES POSMS Tukuma TIC
Piektdien, 19. jūlijā, ātrumposmi norisināsies Tukuma novadā, tai skaitā automašīnu parāde divreiz būs skatāma arī pašā pilsētā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Riga Islande Hotel
,


Acappella
,


Estravel Latvia
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78941083sec.