Krimuldas muiža uzsāk sadarbību ar BalticTravelnews.com

Krimuldas muiža izmantoja izdevīgu Baltictravelnews.com piedāvājumu («Īpašais Aprīļa piedāvājums nelielām naktsmītnēm») un kļuva par jaunu sadarbības partneri. Krimuldas muiža atrodas gleznainās Gaujas senlejas krastā - Siguldā (50 km attālumā no Rīgas).


Šodien Krimuldas muiža piedāvā viesiem ne tikai rehabilitācijas centra iespējas, bet arī dažādas atpūtas iespējas - naktsmītni, konferenču un svinību telpas, ēdināšanas pakalpojumus, saunu, kā arī interesantas ekskursijas un ir iespēju vizināties zirgu pajūgā un baudīt citas aktivitātes.


Iespējamas ekskursijas – Krimuldas muižas šarms, kuras laikā noris ekskursija pa Krimuldas muižas vēsturisko centru ar viduslaiku pilsdrupām, Krimuldas Šveices māju un pils parku. Pastaiga pa kungu mājas salonu, zālēm un istabām ar sirsnīgiem stāstiem par notikumiem un ļaužu likteņiem Krimuldas muižā. Un Krimuldas muiža, vīns un Šarlotes cepumi ekskursijas laikā iespēja kopā ar muižas vīndari izzināt mājas vīna gatavošanas noslēpumus un degustēt vīnu, kas pagatavots no dažādām ogām. Vīna īstā garša vislabāk atklājas, baudot īpašos Šarlotes cepumus un klausoties stāstus par muižas dzīvi! 

Ir izveidoti arī īpaši piedāvājumi veselīgā dzīvesveida piekritējiem, kā viena no šīm iespējām, ko piedāvā ir nūjošanas pakalpojumi pa interesantiem maršrutiem, kas ļaus vienlaikus apvienot gan veselīgu dzīvesveidu, gan baudīt emocijas, ko sniedz Gaujas senlejas krāšņā daba. Un otra iespēja ir iegūt noderīgu informācija par savvaļas augu un telpaugu izmantošanu savas veselības labā, kā arī degustēt zāļu tējas un avota ūdeni.


Kafejnīcā iespējams ne tikai paēst un rīkot banketus un svinības, bet arī baudīt dažādas zāļu tējas, atbilstoši Jūsu veselībai un vēlmēm (tējas iespējams arī iegādāties līdzņemšanai!). Kā arī iespējams arī iegādāties dažādus Krimuldas muižas suvenīrus.  


Cenas atpūtai Krimuldas muižā ir pieejamas Latvijas ceļotājam. 


Vairāk informācijas par Krimuldas muižu var atrast Baltijas tūrisma uzņēmumu katalogā:  www.travelnews.lv/krimuldasmuiza vai mājas lapā www.krimuldaspils.lv .

Tuvojoties tūrisma sezonai, BalticTravelnews.com sagatavoja īpašu sadarbības piedāvājumu nelielām naktsmītnēm, kuras atrodas ārpus pilsētām. Piedāvājuma priekšrocības ir izdevīga cena un nelielām naktsmītnēm piemēroti pakalpojumi.

Vairāk: www.turismabizness.lv/aprila_piedavajums


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.06.2024 - 30.06.2024 Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk
Latvija
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 04.07.2024 Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Uzņēmumi


Park Hotel Latgola
,


Daugavkrasti
,


Ventspils TIC
,


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49184489sec.