Notiks Limbažu, Alojas un Salacgrīvas novadu jaunatnes dziesmu un deju svētki

2011.gada 28.maijā, Limbažos notiks Limbažu, Alojas un Salacgrīvas novadu skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki "Aizlidot līdzi", kas pulcēs novadu skolēnu korus, deju kolektīvus, pūtēju orķestrus un ansambļus.

Svētku pasākumi notiek visas šīs nedēļas garumā. 2011.gada 23.maijā, Limbažu novada pašvaldības administratīvajā ēkā atklāja Limbažu Bērnu un jauniešu centra (BJC) foto izstādi "No svētkiem līdz svētkiem". 24.maijā, plkst.14.00 BJC tika atvērta vizuālās un lietišķās mākslas izstāde. Savukārt 25. un 26.maijā plkst.18.00 BJC būs iespēja noskatīties skolēnu teātra "Kriksis" izrādes - R. Blaumanis „No saldenās pudeles” un Z. Ērgle "Starp mums meitenēm runājot". Piektdien, 27.maijā, plkst.18.00 Limbažu kultūras namā varēs dzirdēt un redzēt novadu laureātu koncertu „Zvaigžņu lietus”.

Šo sestdien, 28.maijā, svētki sasniegs kulmināciju, jo plkst.17.30 no Baumaņu Kārļa laukuma vīsies svētku gājiens, bet plkst.18.00 Limbažu estrādē notiks dziesmu un deju svētku lielkoncerts, kurā piedalīsies apvienotie Alojas, Limbažu, Salacgrīvas novadu skolu jaunatnes kori, deju kolektīvi, pūtēju orķestri, Limbažu BJC vokālās grupa "Pogas”, kapela „Eži”, skolēnu teātris „Kriksis”, ģitāristu grupa, kā arī mūzikas skolas koklētāju ansamblis. Ieeja koncertā bez maksas.

Svētkus atbalsta Limbažu novada pašvaldība,Alojas novada dome, Salacgrīvas novada dome.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
Latvija no 150 EUR
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Aizvadi vasaru "SAULI TVEROT" Cēsu novadā! Cēsu TIC
Jaunajā Cēsu novada vasaras ceļvedī ir apkopotas idejas neaizmirstamiem piedzīvojumiem, jautrām aktivitātēm un daudz kā cita noderīga! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Trakai TIC
,


Limbažu TIC
,


Viesistaba
,


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61209106sec.