Dodies iepazīt Lielvārdes novadu un nakšņo viesu namā Lobes krogs

Sākusies jauna tūrisma sezona, un tūrisma portāls Travelnews.lv vēlas savus lasītājus sākt iepazīstināt ar sadarbības partneru piedāvājumiem.

Jau 5 gadus Travelnews.lv sadarbojas ar viesu namu – Lobes krogs.


Lobes krogs atrodas Lielvārdes novada Lēdmanes pagastā. Netālu atrodas tādi ievērojami apskates objekti, kā Aviekstes dzirnavu drupas ar aizsprostu, kā arī Lobes ūdensdzirnavas. Šī ir ideāli piemērota vieta cilvēkiem, kas vēlas atpūsties no ikdienas steigas.

Uzņēmums, atkarībā no klientu vēlmēm, piedāvā jauku, jautru, aktīvu vai arī klusu un mierīgu atpūtu labiekārtotos numuriņos. Lobes krogā vienmēr atradīsies vieta priekš Jums, jo katrs viesis tiek uzskatīts par īpašu un tiek gaidīts ciemos.

Viesiem pieejama arī kafejnīca, kurā ir iespējams ne tikai ieturēt gardu maltīti, bet arī svinēt svēktus līdz 50 cilvēkiem. Kafejnīcai ir arī āra terase, kas ir īpaši pieprasīta siltajās un saulainajās dienās. Plašāku svētku svinēšanai piedāvājumā ir arī banketa zāle ar galda klāšanu līdz pat 150 personām un pirtiņa līdz 20 cilvēkiem.


Lobes krogā iespējamas arī dažādas aktīvās atpūtas iespējas – piknika, telšu un ugunskuru vietas, iespēja makšķerēt un peldēties tuvumā esošajā ūdenstilpnē, kā arī iespēja atpūsties pavisam aktīvi – spēlējot futbolu, vai volejbolu.


Ja esiet ieplānojuši savā vasaras piedzīvojumu sarakstā iekļaut arī Lielvārdes pilsētas svētku apmeklēšanu 2011.gada 30.jūlijā, kur būs pieejama plaša svētku programma, tad kā savu nakšņošanas vietu noteikti izvēlies Lobes krogu, kur pēc svētku norisies Jūs varēsiet netraucēti atpūsties un uzkrāt spēkus jaunai darba nedēļai.

 
Vairāk informācijas par Lobes krogu variet atrast www.lobes-krogs.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.09.2024 - 07.10.2024 Programmas bērniem un skolēniem Bauskas TIC
Iepazīties ar Zaķu mammu V.Plūdoņa muzejā, ieklausīties “Vecajā naudas maka stāstā” Bauskas pilī, izmēģināt restauratora darbus Rundāles | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.10.2024 - 10.10.2024 Izrāde "Lielguļamā gulta" Tukuma TIC
Brīvdienu komēdija svingeru ritmos - Slampē. | Skatīt vairāk
Piedalies īpašajā fotokonkursā! Bauskas TIC
Svinot Bauskas TIC jubileju, 13.09.-18.10. iesūti kādu Bauskas, Iecavas, Rundāles vai Vecumnieku un apkārtnes pastkartes cienīgu objektu vai ainavu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.10.2024 - 07.10.2024 DEMO salodojums "TOREIZ un TAGAD" Tukuma TIC
Koncertšovs kurā rotaļīgā retrospekcijā uz skatuves kāps gan bijušie gan esošie dejotāji | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.48497391sec.