Pirmā un vienīgā salmu darbnīca Latvijā Salmu lietas aicina ciemos

Tūrisma ziņu portālamTravelnews.lv ir jauns sadarbības partneris - salmu darbnīca-muzejs Salmu lietas (www.salmulietas.lv). «Salmu lietas» ir augstas kvalitātes, oriģinālas, ar rokām veidotas dažādas dekoratīvas salmu figūras, skulptūras, lelles un suvenīri. Mākslas darbi tiek veidoti no 100% ekoloģiskiem materiāliem (salmiem, žāvētas zāles u.tml.), ir videi draudzīgi un droši. Tie ir dažāda izmēra, katrs vienā eksemplārā. Veidotie darbi izceļas ar savu oriģinalitāti, augsto kvalitāti un skaisto māksliniecisko izpildījumu. Savukārt, profesionālais darba izpildījums nodrošina ilgstošu mākslas darba mūžu.

Darbnīca Salmu lietas ir pirmā Latvijā, kas vērusi vaļā savas durvis plašākai apskatei. Pirmā un vienīgā salmu darbnīca un muzejs Latvijā atrodas Tukumā un piedāvā apskatīt salmu skulptūras, lelles, uzzināt par to veidošanu, kā arī piedāvā iespēju iegādāties līdz šim neredzētus, oriģinālus suvenīrus vai pasūtīt ko īpašu. Tā ir vieta, kur top unikāli, līdz šim neredzēti mākslas darbi. Salmu darbnīcā izgatavo jebkāda veida skulptūras, kuras lieliski papildinās iekštelpu un dārzu interjeru, kā arī noformēs skatlogus un ārējās fasādes. Šeit viss top tikai no salmiem vai siena. Katrs darbs tiek veidots ar lielu mīlestību un rūpīgu darbu.

Salmu darbnīcas muzejs ir viena no interesantākajām apskates vietām Latvijā, kas ir izraisījusi lielu sabiedrības interesi un sajūsmu. Šobrīd muzejā apskatāmi jau 163 eksponāti, no kuriem 31 ir liela izmēra. Plašais dekoratīvo salmu skulptūru (figūru, leļļu) un suvenīru klāsts sastāv no rūķiem, pūķiem, velniem, raganām, vardēm, zaķiem, kaķiem un vēl daudz kā cita! Darbi ir izvietoti mājas priekšpagalmā un speciāli tūristiem iekārtotā muzejā.

Apmeklējot muzeju, darbinieki pastāstīs, kā top unikālie darbi no videi draudzīgiem materiāliem, kā arī apmeklētāji gūs patiesu baudījumu par redzēto.
Salmu darbnīcā ir iespējams arī darboties pašiem - individuāli vai grupā (ne vairāk par 12 cilvēkiem).

Ieejas maksa: 1,00Ls / 0,80 Ls / 0,50 Ls

Apmeklējumu pieteikumus, vēlmi darboties darbnīcā un individuālos pasūtījumus var veikt pa tālruni +371 29495746.

Mājas lapa: www.salmulietas.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.09.2024 - 11.10.2024 Baudi rudeni dabas takās Bauskas novadā! Bauskas TIC
Atklāj senāko zemgaļu, augstāko iekšzemes, iespaidīgākās karsta kritenes Latvijā, mītisko Dievdārziņu un salu, kur Mūsai un Mēmelei satekot, | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.10.2024 - 06.10.2024 Ceļotāju dienas Ķemeros! Tukuma TIC
Atklāj Ķemeru Nacionālo parku no jauna, iepazīstot tā dabu, cilvēkus un stāstus, esot aktīvam un klātesošam! | Skatīt vairāk
"Čikāgas piecīši" Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
Tikai viens koncerts, tikai Tukuma novadā, tikai 13.10.2024 | Skatīt vairāk
Kapteiņa Granta bērni Bauskā Bauskas TIC
Bauskas Kultūras centrā dodies piedzīvojumiem bagātā, bezgalīgā ceļojumā apkārt visai pasaulei! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


1st-studio.com
,


Jūrmalas TIC
,


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48164511sec.