Notika dubļu un Bezceļa braukšanas svētki Ērgļos

Atzīmējot zīmola maiņu, jau šodien, 2011. gada 29. oktobrī Latvijas bezceļu braukšanas paradīzē - Ērgļos notiks bezceļu braukšanas svētki džipiem un kvadracikliem 4x4 Centrs Open.

Ērgļu apkārtne klasiski pazīstama ar daudzveidīgu reljefu – kalniem, lejām, upju brasliem, bagātīgi dubļainiem un mālainiem bezceļiem, kas bezceļu braukšanu padara makslimāli interesantu.

Braucēji 4x4 Centrs OPEN aicināti piedalīties 3 apvidus transportlīdzekļu grupās:

- Ar standarta apvidus automašīnu - bez papildus aprīkojuma. Brauciens notikskopīgā grupā un kopīgi tikspārvarēti bezceļu posmi ar dažādiem šķēršļiem, kā arī apskatītas interesantas vietas. Braucienu vadīs Edvīns Bauers – bezceļa pasākumu organizators kopš 1997. gada. Šajā grupā droši var pieteikties dalībnieki bez pieredzes un bez īpaši sagatavotas automašīnas.

- Ar bezceļu braukšanai sagatavotu automašīnu, kurai obligāts aprīkojums ir vinča! Riepu izmērs drīkst būt ne lielāks par 33’’(840 mm). Šai automašīnu grupai notiks sacensības – katrai ekipāžai individuāli būs jāpierāda savas spējas orientēties, braukt pēc leģendas, domāt un“izdzīvot”smagos bezceļu apstākļos. Pirmo trīs vietu ieguvēji tiks apbalvoti.

- Ar kvadraciklu. Brauciens notikstūrisma režīmā, kopīgā grupā, pa ļoti interesantu un šķēršļiem bagātu maršrutu. Braucienu vadīsAgris Jansons – cilvēks ar milzīgu pieredzi bezceļu braukšanā un zināšanām 4x4 tehnikā. Agris Jansons īpaši aicinapiedalīties braucienā dalībniekiem bez lielas pieredzes – būs iespējas pamācīties!

Pašlaik dalībai pasākumā 4x4 Centrs Open jau pieteikušās kopumā 32 braucēju ekipāžas.

Pasākuma sākums un dalībnieku pulcēšanās sestdien, 29. oktobrī plkst. 9:00 Ērgļu centrā, pie viesnīcas “Ērgļi”. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašais rudens/ziemas piedāvājums Nurmuižas pils
Baudiet romantisku atpūtu muižā ar Smēdes SPA apmeklējumu, prosecco, vakariņām un gardām brokastīm nākamajā rītā! | Skatīt vairāk
Latvija
Brīvdienu ceļvedis "PRETĪ AUGSTUMIEM" Cēsu TIC
Ieskaties jaunajā Cēsu novada brīvdienu ceļvedī un iedvesmojies neaizmirstamām brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.10.2024 - 12.10.2024 Atvērto durvju diena pie Piena aitām Bauskas TIC
Tev ir iespēja piedalīties meistarklasē un citās aktivitātēs kopā ar "Piena aitas" un Z/S "Krišjāņi" saimnieci! Pieteikšanās līdz 10.oktobrim! | Skatīt vairāk
Piedalies īpašajā fotokonkursā! Bauskas TIC
Svinot Bauskas TIC jubileju, 13.09.-18.10. iesūti kādu Bauskas, Iecavas, Rundāles vai Vecumnieku un apkārtnes pastkartes cienīgu objektu vai ainavu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.87192607sec.