Piedalies fotokonkursā «Mans muzejs Jūrmalā»

„Mans muzejs Jūrmalā”. Sagaidot Jūrmalas Pilsētas muzeja 50 gadu jubileju 2012.gada 1.maijā, Jūrmalas pilsētas muzejs kopā ar Jūrmalas vēstures un mākslas biedrību rīko fotokonkursu „Mans muzejs Jūrmalā”.

Konkursa mērķis ir izveidot Jūrmalas pilsētas muzeja 50 gadu jubilejai veltītu fotoizstādi un popularizēt Jūrmalas muzejus, kā arī pievērst fotomākslinieku uzmanību muzeju darba daudzveidībai, to darbinieku ikdienai un darba videi.

Konkursā var piedalīties ikviens fotoamatieris vai profesionālis. Darbus vērtēs žūrijas komisija, kuras sastāvā būs muzeju speciālisti, Jūrmalas Vēstures un mākslas biedrības pārstāvji un pieaicinātie eksperti.

Fotogrāfijas tiks vērtētas trīs kategorijās: portrets (muzeju darbinieks vai apmeklētājs); notikums muzejā; vieta, ēka, telpa (ainava, arhitektūra, dizains).

Labākie darbi tiks eksponēti Jūrmalas Pilsētas muzeja jubilejas fotoizstādē „Mans muzejs Jūrmalā” no 2012. gada 1. maija līdz 2012. gada 3. jūnijam. Pirmās vietas ieguvēji katrā kategorijā balvā saņems dāvanu karti LS 75 vērtībā, pārējo labāko darbu autori – Jūrmalas Pilsētas muzeja, Jūrmalas Vēstures un mākslas biedrības un sadarbības partneru speciālbalvas. Arī izstādes apmeklētāji varēs izteikt savu vērtējumu, balsojot par labāko fotogrāfiju, – tās autoram izstādes noslēgumā tiks piešķirta skatītāju balva.

Darbi iesniedzami Jūrmalas Pilsētas muzejā Tirgoņu ielā 29 līdz 2012. gada 2. aprīlim plkst. 17.00 izdrukātā un elektroniskā formā atbilstīgi konkursa nolikumam. Ar nolikumu var iepazīties mājaslapā http://www.jurmala.lv/ sadaļā Sabiedrība->Aktualitātes pilsētā.

Maijā, Jūrmalas Pilsētas muzeja jubilejas mēnesī, tiks rīkoti dažādi vērienīgi pasākumi un izstādes, ikviens muzeja apmeklētājs varēs tuvāk iepazīt muzeju un tā darba aizkulises, kā arī apskatīt fotoizstādi „Mans muzejs Jūrmalā”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tukuma novada svētki TIEKAMIES TUKUMĀ! Tukuma TIC
Šovasar no 18. līdz 21. jūlijam Tukumā svinēsim Novada svētkus “Tiekamies Tukumā!” Svētku laikā tiksimies Brīvības laukumā un vairākās citās | Skatīt vairāk
Latvija
Tūrisma karte "Iepazīsti kaimiņus Zemgalē" Bauskas TIC
“Iepazīsti kaimiņus Zemgalē!” – tūrisma maršruts un karte ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 04.07.2024 Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Hotel Jūrmala SPA
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.74302888sec.