TC «Valleta» ar grupas MUSIQQ koncertu svinēs 4 gadu jubileju

Jau šo sestdien, 26.novembrī, tirdzniecības centrs „Valleta” (TC), Valmierā atzīmēs 4. dzimšanas dienu, uz kuru tiek ielūgts ikviens vidzemnieks.

Jubilejas svinības sāksies jau no plkst.10:00, kad gados jaunākie vidzemnieki varēs doties uz piepūšamajām atrakcijām, kas atradīsies tirdzniecības centra 3. un 4. stāvā, savukārt no plkst.11:00 – 15:00 piedalīties radošās grupas „Pasaku nams” aktivitātēs – „Odu dancī”, „Krāsu tracī”, „Olu sprintā”, „Burkānu copē” un „Atrodi vienādo” –, balvās saņemot kādu no balonu zvēriņiem. Šajā laikā darbosies arī seju apzīmēšanas darbnīca, ļaujot nokļūt pasaku pasaulē un pārtapt par to, ko vien katrs vēlēsies. No plkst.15:00 – 17:00 ar „Valletas” konfektēm cienās dinozaurs Dino un IKI zaķis.

No plkst.11:00 ikvienam bez maksas būs iespēja izmēģināt SPA Estonia Jet-Peel procedūru rokām. Speciālisti procedūru veic ar iekārtu, kas apgādā ādu ar skābekli, dziļi mitrina, padara to gludu un samtainu.

Plkst.17:00 uz centrālās skatuves 3.stāvā uzstāsies grupa Musiqq – kā ierasts, koncerts ar Latvijā pazīstamiem un iecienītiem mūziķiem būs kā dāvana visiem jubilejas apmeklētājiem.

Visas dienas garumā izdevīgi pirkumi veikalos Sportland, Cubus, Veļas Pasaule, LeSorelle, Gandrs, Stenders, X-jeans, Lauma, Walking un Multilukss. No plkst.10:00 – 20:00, iepērkoties vismaz 20 LVL vērtībā un čeku uzrādot Informācijas centrā, pircēji varēs piedalīties dzimšanas dienas akcijā – aizpildīt loterijas kartiņu un laimēt kādu no TC „Valleta” tirdzniecības vietu sarūpētajām dāvanām. Izlozes notiks katras stundas 10.tajā minūtē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk
Latvija
Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Jelgavas objektu darba laiks svētkos Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Vasaras saulgriežu svētku laikā Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornim, Jelgavas Vecpilsētas mājai un Dzīvesziņas un arodu sētai mainīts darba | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 23.06.2024 Līgo zaļumballe ar grupu "ZUŠI" Tukuma TIC
Lapmežciema parka estrādē 23.jūnijā pulksten 23:00 būs Līgo zaļumballe ar grupu "ZUŠI". | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.79764009sec.