Rudeviču ģimene dodas tūrē

Ar koncertu Liepājas Latviešu biedrības namā 10. decembrī plkst. 19.00, pie saviem klausītājiem koncertu tūri aizsāks dziedošā Rudeviču ģimene, kuru skatītāji iepazina un iemīļoja šovā "Dziedošās ģimenes 3".

"Kādā jūlija nedēļas nogalē, kad mūsu ģimene, kā ierasts, skatījās TV, ieraudzījām reklāmu, ka ir sākusies LNT šova "Dziedošās ģimenes" trešās sezonas atlase. Tētis ieteica izmēģināt savus spēkus, taču šī ideja tā arī palika, karājoties gaisā. Kad līdz atlases dienai bija palikušas trīs dienas, tētis pajautāja vai esam gatavi atlasei. Atbildējām apstiprinoši, kaut arī par šo priekšlikumu bijām pavisam aizmirsuši. Dienu pirms atlases satikāmies, izmēģinājām un ar lielu optimismu devāmies uz atlasi. Atlasi izturējām un tikām uzaicināti pielīties šovā, kurā ar saviem priekšnesumiem priecējām skatītājus un sev tuvus cilvēkus 11 nedēļas. Pa šo laiku mēs iemācījāmies ātri saprast un sajust viens otru, sasniegt vēlamo rezultātu jebkurai sarežģītai dziesmai. Šis konkurss iedvesa pārliecību par sevi un saviem spēkiem, kā arī vēlmi dāvāt skatītājiem to siltumu un mīlestību, ko mēs varam ielikt mūsu izpildītajās dziesmās," par savu pieredzi šovā saka dziedātāji.

Jāpiebilst, ka visiem grupas dalībniekiem jau agrāk bijusi saskare ar mūziku: piemēram, Jānis Gasperovičs (akordeons, vokāls) šogad sācis apgūt džezu, turklāt pirms pāris gadiem paguvis piedalīties vairākos akordeonistu un pianistu festivālos, kur reiz izcīnīta pat 1.vieta.

Ģitārists un vokālists Rino Rudevičs ar dziedāšanu nodarbojas kopš piecu gadu vecuma. Pirms pusotra gada Rino sācis nopietni apgūt ģitārspēli, pievēršoties viena no visgrūtākajām ģitārspēles tehnikām - flamenko. Kopš mācībām 2. klasē Rino sapņojis kļūt par R&B, hip-hopa un vienlaikus - čigānu mūzikas zvaigzni, sācis sacerēt dažādus dziesmu tekstus, bet jau ceturtajā klasē pirmo reizi veltījis dziesmu kādai meitenei.

Vokāliste Ornella Rudeviča dzied jau kopš triju gadu vecuma. Viņa piedalījusies pasākumos "Latvijas vainags" un "Zelta kamoliņš", taču, kā pati saka, tikai nesen atklājusi sev piemītošo talantu dziedāšanā.

Savukārt, viņas māsa Roksana atklāj, ka esot liela un nelabojama romantiķe un arī kinomāne. Spilgtākie iespaidi meitenei palikuši no Skolēnu dziesmu svētkiem, kur Roksana kopā ar kori izpildīja "Santa Lucia" un arī piedalīšanās izrādē "Līgava bez pūra" Latvijas Nacionālajā teātrī - tur Roksana uzstājās kopā ar savu ansambli. Savukārt pirms diviem gadiem Roksana guvusi neatveramu pieredzami, kopā ar operdziedātāju Ilonu Bageli un viņas vadīto Preiļu Rozā Ziedu kori piedaloties TV3 šovā "Koru kari 2".

 

Biļetes uz koncertu nopērkamas Liepājas Latviešu biedrības nama kasē, tālr.63423829.

 

 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.07.2024 - 15.07.2024 Tūrisma karte "Iepazīsti kaimiņus Zemgalē" Bauskas TIC
“Iepazīsti kaimiņus Zemgalē!” – tūrisma maršruts un karte ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.07.2024 - 13.07.2024 CHRIS NOAH akustiskais koncerts Jaunpilī Tukuma TIC
Koncerts uz ezera! 13. jūlijā, plkst. 05:00 | Skatīt vairāk
Svētku Radošā iela MĀKSLINIEKI UN LITERĀTI Tukuma TIC
Tukuma novada svētkos visiem ierastā Mākslinieku iela pārtaps par radošo ielu MĀKLSINIEKI UN LITERĀTI. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 14.07.2024 13.-14.07. VIVAT CURLANDIA Bauskā! Bauskas TIC
Senās mūzikas festivāls VIVAT CURLANDIA Bauskā ar ārvalstu un pašmāju senās mūzikas koncertiem Bauskas pilī, Bauskas Sv.Gara baznīcā, Bauskas | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.574265sec.