Balttour 2012: Latgale Balttour 2012 startēs vēl vērienīgāk!

"Vasals Latgolā!" – tā ikvienam "Balttour 2012" apmeklētājam viesmīlīgi uzsauks zilo ezeru zemes stendā, kurš šoreiz būs vēl košāks, vēl atraktīvāks un divreiz lielāks!

Latgales tūrisma iespējas, kultūras mantojumu, tradīcijas, dabu, īpašos cilvēkus un valodu "Balttour 2012" prezentēs 19 Latgales novadi un pilsētas kopā ar Utenas reģiona (Lietuva), Vitebskas (Baltkrievija) un Pleskavas apgabala (Krievija) tūrisma speciālistiem.

"Ar Latgales kolorītu un viesmīlību pozitīvi uzlādēsim ikvienu! Jau trešo reizi mums pievienosies arī Baltkrievijas kolēģi. Izstādes apmeklētājiem prezentēsim Latgales tūrisma iespējas," stāsta Latgales reģiona attīstības aģentūras projektu vadītājs Jānis Veips.

Kļockas, guļbišņīki, buļbu bļīni, asuškas, slokatnis*... tie ir tikai daži ēdieni no Latgales kulinārā mantojuma klāsta, kurus varēs nogaršot ikviens, kurš apmeklēs Latgales 230 m² lielo ekspozīciju. Izstādē varēs apskatīt un arī iegādāties Latgales talantīgo mākslinieku, amatnieku un mājražotāju darinājumus.

Vai esat dzirdējuši par jestrajām atrakcijām Latgaliešu kāzās un folkloras kopu priekšnesumiem? Tie noteikti neizpaliks!

*Klimpas, pildīti kartupeļu veltnīši, kartupeļu pankūkas, baltmaizes minispilventiņi saldā krējuma mērcē, plācenis no miežu vai griķu miltiem, kas vidū pildīts ar gaļu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 17.06.2024 Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Svētku centrālā skatuve BRĪVĪBAS LAUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma svētku skaļā atklāšana notiks piektdienas - 19.jūlija vakarā no pulksten 19:00 pašā pilsētas centrā - Brīvības laukumā, | Skatīt vairāk
13.-14.07. VIVAT CURLANDIA Bauskā! Bauskas TIC
Senās mūzikas festivāls VIVAT CURLANDIA Bauskā ar ārvalstu un pašmāju senās mūzikas koncertiem Bauskas pilī, Bauskas Sv.Gara baznīcā, Bauskas | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.37904sec.