Latgales Kultūrvēstures muzejā varēs veidot personisko Mandalu

4.februārī plkst. 10:00-14:00 Latgales Kultūrvēstures muzejā (Atbrīvošanas alejā 102, Rēzeknē), sadarbībā ar klubu „Radošā mandala” (Rīga), notiks radošā nodarbība jauniešiem (no 14 gadiem) un pieaugušajiem – personisko MANDALU ZĪMĒŠANA, kas mūsdienās ir viens no meditācijas veidiem.

Personiskās mandalas zīmēšana ir dziļa psiholoģiska nodarbe, ko var veikt grupā vai individuālu konsultāciju laikā. Mandala kā Visuma modelis, kā spogulis, kas atspoguļo mūsu ārējās un iekšējās dzīves konsekvences, ja vien mēs protam tās saskatīt. Katrs atsevišķs cilvēks ir unikāla mandala. K.G.Jungs identificēja Mandalu ar cilvēka pilnības arhetipa simbolu – šobrīd to izmanto psihoterapijā, kā līdzekli, lai sasniegtu sava „es” pilnības izpratni.

Mandalas zīmēšanu pasniegs Izabella Reuta (Rīga) – Reiki meistare, mākslas terapeite, eidētikas (tēlainas atmiņas attīstīšana), Visuma miera deju skolotāja, kura nodarbojas ar to jau 21 gadu.

Līdzi jāņem parastais zīmulis, dzēšgumija, lineāls, cirkulis, krāsainie zīmuļi, A4 zīmēšanas lapas.

Maksa par nodarbību 2,00 Ls – summa tiks izlietota labdarības mērķim – papīra un zīmēšanas piederumu iegādei Invalīdu un viņu draugu apvienības "IMPULSS" mākslas terapijas nodarbībām.

Lūdzam iepriekš pieteikties, jo vietu skaits ierobežots!

Kluba „Radošā mandala” Rēzeknes grupas tālr. 28706757, muzejs - 64622464

Pēc nodarbības – 4.februārī plkst. 14:00 - Latgales Kultūrvēstures muzejā tiks atklāta MANDALU ZĪMĒJUMU izstāde, ko varēs apskatīt līdz 28.februārim.

Izstādē būs skatāmas mandalas, ko radījuši rēzeknieši - kluba „Radošā mandala” dalībnieki, un tajās atklāsies katra cilvēka pārdzīvojumi, ārējā un iekšējā pārveidošanās, savas dzīves atslēgas meklējumi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 04.07.2024 Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024  Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Tukuma teātra izrāde "Trešā iespēja"  Tukuma TIC
12.jūlijā pulksten 19:00 Slampes Kultūras pilī būs skatāma Tukuma teātra izrāde "Pēdējā iespēja". Ieeja brīva. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.472682sec.