Restorānā «Jūrmala» atdzimst kabarē

Pati viesnīca „Jūrmala”, tagadējā viesnīca „Hotel Jūrmala Spa”, kura atrodas Jūrmalas pašā centrā, Jomas ielā, 70-tajos un 80-tajos gados bija viena no populārākajām viesnīcām ne tikai Jūrmalā, bet visā Padomju Savienībā. Viesnīcas restorānā „Jūrmala” 80-to gadu sākumā notika kabarē šovi, kuri savu popularitāti bija iemantojuši ne tikai Jūrmalnieku vidū, bet arī ārpus Jūrmalas. Vietas uz kabarē cilvēki rezervēja jau mēnešiem iepriekš, lai tikai redzētu šo izslavēto šovu.

„Hotel Jūrmala Spa” vēlas atjaunot šo lielisko tradīciju, atdzīvināt restorānā „Jūrmala” kabarē šovus un sniegt saviem viesiem patiesu baudījumu. Kabarē būs ne tikai papildus iespēja atpūsties Jūrmalā pašiem jūrmalniekiem, bet, protams, arī Jūrmalas viesiem. Tas lieliski papildinās Jūrmalas dzīvi ziemā. Restorānā „Jūrmala” pirmais kabarē pasākums notiks jau 25.februārī.

Šovprogrammu nodrošinās „Spirit Show” - Latvijā viena no slavenākajām kabarē un šova deju grupām, kura koncertējusi uz daudziem kruīza kuģiem, daudzu viesnīcu variete teātros un restorānos, uzņēmumu un kompāniju prezentācijās, koncertos, svētkos, atpūtas pasākumos Latvijā un daudzviet citur visā pasaulē. Piedalījušies arī populārajos "Sapņu fabrikas" kabarē šovos. Katru reizi citi, neatkārtojami šovi un pārsteigumi. Kabarē atklāšanas pasākumā , 25.februārī, dziedās maģiskās balss īpašniece Diāna Pīrāgs.

Sīkāka informācija par kabarē – www.hoteljurmala.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ANCE KRAUZE, ZIGFRĪDS MUKTUPĀVELS Jaunmoku Tukuma TIC
15. jūnijā plkst. 18.00 Jaunmoku pils Kolonnu zālē solisti Ance Krauze un Zigfrīds Muktupāvels izpildīs Jāņa Lūsēna koncertprogrammu ar Austras | Skatīt vairāk
Latvija
Neredzamā Pasaule- pārsteidzoša pieredze! Neredzamā Pasaule
Aicinām apmeklēt unikālu ekskursiju, kurā vari piedzīvot pasauli tumsā, vadoties pēc citām maņām, neredzīgu gida vadībā. | Skatīt vairāk
Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Apceļo Svitenes pili! Bauskas TIC
Svitenes pils piedalās akcijā "Apceļosim Latvijas pilis un muižas"! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Liepājas reģiona TIB
,


Hotel Jūrmala SPA
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57747912sec.