Muzikantu saiets «Reiz manā bērnībā» – iespēja atgriezties savās bērnu dienās

Straujiem soļiem tuvojas marts un arī Saldus apkārtnes Muzikantu saiets. Šoreiz pasākuma apmeklētāji varēs baudīt krāšņu koncertu un piedalīties brīnišķīgā ballē.

Tā kā šī gada Muzikantu saieta konkursa daļas vadmotīvs ir „Reiz manā bērnībā”, tad pasākuma pirmajā daļā apmeklētāji varēs atcerēties savas bērnu dienas, klausoties sirsnīgos un atraktīvos dalībnieku priekšnesumus. Pasākuma dalībnieku draudzīgo saimi veidos 16 izpildītāji – muzikālās apvienības, grupas un solisti. Klausītājus ar saviem muzikālajiem priekšnesumiem iepriecinās gan Jānis Narkevics, gan Raimonda Patmalnieka apvienība „Raimonds un draugi”, tāpat arī radošā apvienība „Pļum-pa-pā” , grupa „LV-3801”, apvienība „Domu Lidojums+”, puiši no grupas „ Mikriņš”, arī grupa „Nightstar”, soliste Linda Nāzere, grupa „Blice” un draugi, „Sapņojums”, apvienība „Tik un tā”, soliste Laura Sokolovska, dziedātāja Zane Ņukša un „Cherry”, muzikālā apvienība „Naktsvārdi”, Elīna Kazāka un Jānis Ābele, kā arī brīnišķīgais akardeonistu ansamblis „Akords”. Katram izpildītājam būs iespēja uzstāties ar diviem priekšnesumiem, no kuriem viens būs veltīts bērnībai, tādēļ 3. marta vakarā Kultūras centrā izskanēs gan tādas tautā iemīļotas dziesmas kā „Teic, kur zeme tā…” ar J. Petera vārdiem un R. Paula mūziku un visiem zināmā E. Liepiņa dziesma „Lācītis”, gan dalībnieku oriģinālmūzika. Turklāt koncerta dalībnieki cīnīsies par vērtīgām balvām - iespēju uzstāties 2012. gada 9.jūnijā Kalnsētas parkā notiekošajā Šlāgermūzikas festivālā, iepazīstinot ar sevi vairākus tūkstošus skatītāju, bezmaksas videoklipa sagatavošanu raidīšanai Latvijas Šlāgerkanālā vai Mūzikas Video kanālā, kā arī par iespēju muzicēt kruīza braucienā uz kuģa „Tallink”. Dalībniekus vērtēs kompetenta žūrija, bet savs vārds būs jāsaka arī pasākuma apmeklētājiem, jo viena no balvām tiks piešķirta tam izpildītājam vai izpildītājiem, kuri būs ieguvuši visvairāk balsu skatītāju vērtējumā. Pasākuma otrajā daļā paredzēta jautra balle, kur ikviens varēs kārtīgi izlocīt kājas.

Jāpiebilst, ka pasākuma pirmā daļa sāksies 3.martā plkst. 18.00, ieeja tajā ir bezmaksas ar iespēju ziedot saldenieka Jāņa Nāzera kapa pieminekļa izveidei, jo Jānis Nāzers ir bijis viens no tiem, kuri daudz darījuši Saldus muzikālās dzīves attīstībai, bet otrā daļa sāksies plkst. 22.00, un ieejas maksa ir 2,50 LVL (līdzi ņemt groziņus). Visi laipni gaidīti pavadīt skaistu vakaru, baudot Saldus apkārtnes izpildītāju lieliskos muzikālos priekšnesumus!

Pasākumu atbalsta: Saldus novada pašvaldība, Saldus kultūras centrs, SIA „Saldus Maiznieks”, SIA „Ardeks”, SIA „Saldus pārtikas kombināts”, SIA „NOVA Centrs”, IK „H un S”, Latvijas Šlāgerkanāls, Mūzikas Video kanāls, AS Tallink Grupp, Saldus radio, IK „ALEX SOUND & LIGHT”, Saldus fotoklubs „ES DARU".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 17.06.2024 Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 04.07.2024 Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 05.07.2024 Vēsturisko dārzu dienas Cesvainē Madonas TIC
Šā gada “Vēsturisko parku un dārzu dienu” ietvaros, ko jau sesto gadu jūlija mēnesī organizē Latvijas Piļu un muižu asociācija, aicinām ciemos | Skatīt vairāk
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.35802603sec.