Latvijā šogad startēs jauns mūzikas festivāls – LIVE FEST

No 30. jūnija līdz 1. jūlijam Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē norisināsies mūzikas festivāls LIVE FEST, ko ar Jūrmalas pilsētas Domes atbalstu organizē aģentūra Live Music Agency (www.livefest.lv). Festivālā LIVE FEST divu dienu laikā uz skatuves būs iespējams redzēt Latvijā vēl nebijušus pasaules mērogā atzītus māksliniekus.

Festivālā aicināti piedalīties rūpīgi izvēlēti un jau sen iemīļoti mākslinieki, kuri ar savu sniegumu pārsteigs un iepriecinās, gan Latvijas mūzikas cienītājus, gan ārzemju viesus, kuri pēdējo gadu laikā Jūrmalu izvēlas, kā lielisku vasaras sezonas atpūtas galamērķi.

Pirmajā festivāla dienā, 30. jūnijā, kas būs izteikta roka diena, skatītājus priecēs britu rokgrupa Mafred Mann’s Earth Band, kas festivāla LIVE FEST ietvaros atzīmēs savu estrādes karjeras 40. gadadienu. Kā arī Latvijas publikai labi zināmā blūza un roka zvaigzne Louie Fontaine & Starlight Searchers.

Otrā festivāla diena, 1. jūlijs būs dubultbauda īsti em mūzikas cienītājiem. Uz Dzintaru koncertzāles skatuves redzēsim un dzirdēsim vienu no fascinējošakajām blūza balsīm visā pasaulē – britu popmūzikas dziedātāju Alisone Moyet. Mākslinieces dziedāšanas maniere un burvība silda Lielbritānijas un citu valstu mūzikas mīļotājus jau no 80-tajiem gadiem, kad kļuvena dziedot duetā Yazoo.

It īpaši sieviešu sirdis otrajā festivāla dienā sildīs šarmantais franču tenors Amauray Vassili. 22 gadus vecais mākslinieks ir jaunākais tenors pasaulē, kurš pateicoties savam debijas albumam VINCERO 2009 guvis nedalītu pasaules ievērību. 2011. gadā dziedātājs pārstāvēja Franciju Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Aģentūra Live Fest Agency festivālu LIVE FEST nākotnē plāno izvērst par gadskārtēju festivālu, kas vairāku dienu garumā norisinātos, gan Rīgā, gan Jūrmalā. Festivāla koncepcija veidota, lai bagātinātu esošos Rīgas un Jūrmalas pilsētas svētkus ar rūpīgi izmeklētu muzikālo saturu.

Festivāla biļetes iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.07.2024 - 12.07.2024 Mājas kafejnīcu dienas Gulbenes novadā  Gulbenes novada TIC
Šīsvasaras garšīgākais notikums Gulbenes novadā - Mājas kafejnīcu dienas - norisināsies 13. un 14.jūlijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.06.2024 - 15.07.2024 NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Svētku centrālā skatuve BRĪVĪBAS LAUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma svētku skaļā atklāšana notiks piektdienas - 19.jūlija vakarā no pulksten 19:00 pašā pilsētas centrā - Brīvības laukumā, | Skatīt vairāk
Bērniem un jauniešiem TukumaPILSĒTAS PARKĀ Tukuma TIC
Sestdien 20.jūlijā Tukuma Pilsētas parkā iecerēta aizraujoša un apjomīga svētku programma top bērniem un jauniešiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49493217sec.