Ar Līkā tilta regati tiks atklāta tūrisma sezona Ogres pusē

Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūra informē, ka 19. maijā tiks atklāta jaunā tūrisma sezona ar dažādiem šai nozarei aktuāliem piedāvājumiem. Pasākuma ietvaros Ogres upē pie arkveida gājēju tilta tiks organizēta Līkā tilta regati, kuras mērķis ir popularizēt sportiskās aktivitātes un iesaistīt Ogres uzņēmumu pārstāvjus dažādos pasākumos.

Iesākoties aktīvai tūrisma sezonai, jāturpina sportiska dzīves veida reklamēšana un iedzīvotāju iesaistīšana šajās sporta aktivitātēs, kā arī jābauda plašais vasaras aktivitāšu piedāvājumu klāsts, tādēļ Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūra aicina uzņēmumu, iestāžu un organizāciju pārstāvjus būt atsaucīgiem un pierādīt, ka arī pie viņiem strādā sportiski, azartiski un aktīvo atpūtu mīloši darbinieki. Šī ir iespēja ne tikai aktīvi izkustēties un labi pavadīt laiku, bet arī pievērst uzmanību savai profesionālajai darbībai un reklamēt to plašākai sabiedrībai.

No pulksten 11.30 dalībnieki tiek aicināti piereģistrēties, lai 12.20 regati varētu uzsākt pirmais komandu duelis. Ar visu sacensībām nepieciešamo inventāru nodrošinās pasākuma organizatori. Jums ir tikai jāizveido komanda trīs dalībnieku sastāvā, no kuriem diviem ir jābūt spēcīgu roku īpašnieki vai vienkārši enerģijas pilniem cilvēki, kam jāuzņemas airētāja pienākumi. Savukārt trešajam komandas biedram vienkārši ir jābūt labā omā un jākoriģē airētāju virziens, lai viņu pārstāvētais uzņēmums/iestāde/organizācija un tā karogs, kas plīvos virs komandas dalībnieku galvām, pēc iespējas ātrāk veiktu norādīto maršrutu. Pasākuma apmeklētājus priecēs arī dažādi ekstrēmi paraugdemonstrējumi un interesanti laika pavadīšanas piedāvājumi uz ūdens. Pēc regates izklaidējošus priekšnesumus sniegs pašmāju mākslinieki, kas iesildīs aktīvistus, kuri piedalīsies velo sezonas atklāšanas braucienā pa Ogri (maršruts- gar upi pa gājēju ielu līdz Brīvības ielai, tad līdz 2. dambim pāri upei uz Jāņa Čakstes prospektu, garām estrādei, pāri gājēju tiltam).

Līkā tilta regati ar dažādiem pārsteigumiem un balvām atbalsta „Amata Adventure”, „Ūdensatrakscijas.lv”, „Nesēdi Mājās”, „Fazer”, „Digitālā Pele” un kafejnīca „Merry”. Organizatori informē, ka galvenajā balvā pasākuma veiklākajai komandai tiks piešķirta reklāmas vieta Ogres centrā uz vienu mēnesi.

Dalībnieki ir aicināti pieteikt dalību sacensībām līdz19. maija pulksten 12.00. Līkā tilta regates nolikumu un pieteikuma formu var saņemt, sūtot pieprasījumu uz info@latvijascentrs.lv

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kapteiņa Granta bērni Bauskā Bauskas TIC
Bauskas Kultūras centrā dodies piedzīvojumiem bagātā, bezgalīgā ceļojumā apkārt visai pasaulei! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.09.2024 - 07.10.2024 Programmas bērniem un skolēniem Bauskas TIC
Iepazīties ar Zaķu mammu V.Plūdoņa muzejā, ieklausīties “Vecajā naudas maka stāstā” Bauskas pilī, izmēģināt restauratora darbus Rundāles | Skatīt vairāk
Samanta Tīna Mazmežotnē Bauskas TIC
Samanta ielūdz uz atklātiem un personiskiem dzīves stāstu akustiskiem tūres koncertiem “Vēstule Tev” | Skatīt vairāk
Brīvdienu ceļvedis "PRETĪ AUGSTUMIEM" Cēsu TIC
Ieskaties jaunajā Cēsu novada brīvdienu ceļvedī un iedvesmojies neaizmirstamām brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.98579001sec.