Aicina piedalīties stāstu konkursā par tēmu «Ražots Kurzemē»

Projekta „Jauna un inovatīva tūrisma pakalpojuma attīstīšana Kurzemē”, ko ievieš biedrība „Kurzemes Tūrisma asociācija", ietvaros notiek stāstu konkurss par tēmu „Ražots Kurzemē”.

Konkursa mērķis ir uzzināt un stāstīt tālāk par tiem cilvēkiem un lietām, ar ko varam lepoties: cilvēkiem, kas radījuši jaunu ideju vai produktu; lietām, kas top tepat – Kurzemē; tradicionālo vērtību saglabātājiem, kopējiem un popularizētājiem.

Stāsti par konkrēta produkta vai pakalpojuma rašanās ideju un attīstību ir nozīmīgi ne vien ar to, ka dod iespēju ikvienam uzzināt par iniciatīvas bagātiem cilvēkiem, uzņēmējiem, kas uzsākuši, piemēram, saldumu ražošanu no vietējām izejvielām, koka laivu būvniecību pēc senajām metodēm vai audeklu aušanu no dabīgiem materiāliem un Kurzemei raksturīgās krāsās. Šādi stāsti veido visa reģiona identitāti, vairo kurzemniekos lepnumu par savu piederību konkrētam novadam, kā arī ir izmantojami, lai pavēstītu tūristiem par savu piedāvājumu un tā unikalitāti.

Iesniegtie darbi tiks publicēti interneta mājas lapā http://www.madeinkurzeme.lv/, kā arī tiks izmantoti zīmola „Ražots Kurzemē” publicitātei. Bet katrs stāsta iesniedzējs saņems pārsteiguma balvu no Kurzemes Tūrisma asociācijas.

Stāstus aicinām iesniegt datorrakstā vai rokrakstā līdz 2012.gada 15.jūnijam. Tiem var pievienot gan saistošas fotogrāfijas, gan informatīvus vai ilustrējošus materiālus, gan arī audio un video materiālus.

Konkursa darbus lūdzam sūtītuz e-pastu:jana@kuldiga.lv vai uz biedrības „Kurzemes Tūrisma asociācija” biroju Baznīcas ielā 5, Kuldīgā, LV-3301, ar norādi „Stāstu konkursam”.

Kā jau iepriekš tika ziņots, finansējuma saņēmējs, biedrība „Kurzemes tūrisma asociācija”, 2011.gada 29.novembrī noslēdza līgumu Nr. 1DP/1.5.2.2.2./11/APIA/SIF/175/65 ar Sabiedrības integrācijas fondu par projekta „Jauna un inovatīva pakalpojuma attīstīšanu Kurzemē” īstenošanu, ko līdzfinansē Eiropas Sociālais fonds.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.06.2024 - 24.06.2024 Apskati Līgo pasākumus Bauskas novadā! Bauskas TIC
Apskati, cik daudzveidīgs Līgo pasākumu piedāvājums ir Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.06.2024 - 27.06.2024 "Peoniju ziedu parāde 2024" Kalsnavā  Madonas TIC
LVM Kalsnavas arborētumā sācies peoniju ziedēšanas laiks, kolekcijā ap 300 peoniju dažādības. “Peoniju ziedu parāde 2024” šogad notiks visu | Skatīt vairāk
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.06.2024 - 30.06.2024 Tukuma puses daiļdārzi gaida ciemos  Tukuma TIC
Tukuma puses daiļdārzi aicina ciemos jau tagad! Piedāvājam iepazīties ar skaistākajiem dārziem | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.10959506sec.