Mārupē sacentīsies Latvijas labākie jātnieki

2012.gada 16.jūnijā no plkst. 10:00 Mārupes novada Tīrainē, pļavā pie Jelgavas vecās šosejas iepretim Tīraines dzelzsceļa stacijai, notiks jāšanas sporta sacensības “Mārupes kauss 2012”. Sacensības organizē z/s „Tīraines staļļi” ar Latvijas Jātnieku federācijas atbalstu.

“Sacensību mērķis ir noskaidrot labākos sportistus, taču vienlaicīgi arī popularizēt jātnieku sportu. Tas taču ir tik aizraujoši un interesanti,” stāsta sacensību direktore Irina Toropova.

“Šīs sacensības notiks ļoti tuvu Rīgai, tāpēc gaidām arī daudz skatītājus. Ieeja taču ir bezmaksas. Jums tikai jānokļūst līdz netālai Tīrainei. Sacensību vietā ir ērti nokļūt gan ar savu auto, gan arī ar Jelgavas vilcienu, ” aicina Irina Torpova.

“Īpaši esam parūpējušies par to, lai visiem, un jo īpaši skatītājiem ar bērniem, būtu ļoti interesanti. No 13:00 līdz 15:00 būs iespējama bērnu vizināšanās ar poniju, kā arī trakošana piepūšamajās atrakcijās,” precizē Irina Toropova.

Pasākuma laikā darbosies arī Zirglietu tirdziņš, bet par gardu maltīti rūpēsies BBQ restorāns un bārs “Čarlstons”. Pasākumā uzstāsies arī Roberts Gobziņš.

Irina Toropova informē, ka maršrutu sastādītāji Anna Stafecka un Egils Broks ir ir izveidojuši piecus interesantus maršrutus, no „Līdz 50 cm 2 fāzēs” līdz 120 cm „Akumulācijas sacensības ar džokeri”.

“Pirmo sešu vietu ieguvēji ar piemiņas balvām, diplomiem un zirgi – ar rozetēm. Tas vēl vairāk motivēs sacensību dalībniekus,” informē Irina Toropova, veltot īpašus pateicības vārdus balvu sarūpētājiem, tai skaitā “Avant”, TC Motors”, “Hoveler”, “VetLine”, “Silja” “Magnum Veterinārija”, “Everol”, “Cavalor”, “Vērsis RO”,” Blue Box solāriju studija Zolitūde”, “Malkas sagatavošanas iekārtas IKU Eduards” un Ironia-Art.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 14.07.2024 13.-14.07. VIVAT CURLANDIA Bauskā! Bauskas TIC
Senās mūzikas festivāls VIVAT CURLANDIA Bauskā ar ārvalstu un pašmāju senās mūzikas koncertiem Bauskas pilī, Bauskas Sv.Gara baznīcā, Bauskas | Skatīt vairāk
Latvija
Bērniem un jauniešiem TukumaPILSĒTAS PARKĀ Tukuma TIC
Sestdien 20.jūlijā Tukuma Pilsētas parkā iecerēta aizraujoša un apjomīga svētku programma top bērniem un jauniešiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.07.2024 - 12.07.2024 OCTA par saprātīgu cenu ABCpolice.lv
Aprēķini, izvēlies un dodies ceļā – Tik vienkārši kā ABC! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 12.07.2024 IGO Cepļa ceturtdienu koncerti jūlijā Bauskas TIC
Igo Mūzikas un mākslas Centrs CEPLIS ieskandina jūlija mēnesi ar ceturtdienu vakara koncertiem! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67447805sec.