Norisināsies Latvijas Spēkavīru čempionāta sacensības Līvānos un Ērgļos

2012. gada 21. jūlijā Līvānos un 22. jūlijā Ērgļos norisināsies "Siltums Jums Latvijas Spēkavīru čempionāta 2012" pāru sacensības.

Pāru sacensībās piedalīsies gan Latvijas sportisti, gan arī viesi no Igaunijas. Mūsu atlēti ir izvēlējušies pāriniekus, ar kuriem startēt, lai cīnītos par uzvaru. Beidzot varēsim satikt pagājušā gada spēcīgāko Latvijas vīru - Arti Plivdu (Preiļi), kurš šogad čempionātā nestartē traumu un ārvalstu sacensību dēļ.Viņš startēs pārī ar ventspilnieku Mareku Leiti. Šis noteikti būs viens no spēcīgākajiem pāriem. Madonietis Didzis Zariņš, kurš regulārajā čempionātā ieņem pirmo vietu, startēs ar ugālnieku Oskaru Martužanu. No šī pāra var sagaidīt daudz un dažādus pārsteigumus. Startēs arī kuldīdznieku pāris - Jānis Šleckus un Edgars Andersons, talsinieks Roberts Kiperzo un jelgavnieks Māris Blumfelds. Amatierus pārstāvēs Jānis Ilgavižs (Rundāle) pārī ar Ivaru Grahoļski (Jaunmārupe) un Magnuss Vucāns (Talsi), kurš pirmajā amatieru čempionāta posmā ieņēma pirmo vietu, ar Edgaru Dombrovski (Līvāni). Redzēsim arī mūsu iespaidīgāko vīru Rolandu Fersteru (Dobele), kurš startēs kopā ar Ingusu Kaktenieku. Diemžēl pāru sacensībās neredzēsim Daini Zāģeri, jo viņš bija gatavojies sacensībās startēt kopā ar Agri Kazeļņiku, taču viņam ir radušās veselības problēmas.

Pāru sacensības norisināsies divas dienas un katrā būs pieci vingrinājumi, kas būs jāveic atlētiem gan kopā, gan arī atsevišķi.

Līvānos, 21. jūlijā, būs baļķa turēšana divatā, spēkavīri divatā nesīs pulksteni, arī vingrinājums ar vannu būs jāveic kopā, būs Nissasn/Norde mašīnu turēšana divatā un atsevišķi katrs cels mašīnas vilkmi.

Ērgļos, 22. jūlijā, atlēti divatā stums ķerru, vilks smago mašīnu, atsevišķi cels divas dažāda smaguma hanteles, viens atlēts nesīs vairogu, bet otrs cels akmeņus, būs arī nēšu un mašīnas nešana atsevišķi.

Sacensības noteikti būs aizraujošas un visi laipni aicināti tās apmeklēt. Pēc tam atlētiem būs viena brīva nedēļa, lai jau 4. un 5. augustā startētu lielajā šīs sezonas finālā Ventspilī un Koknesē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Latvija
Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76187897sec.