Viesnīca Ērgļi piedāvā īpašu krāsojamo ēdienkarti bērniem

Ērgļu apkaimi var saistīt ne tikai ar ziemas piedāvātajām atrakcijām, bet arī ar mājīgu viesnīcu, kur īpaši padomāts par bērniem. Par jaunumiem, bērnu ēdienkarti un citiem viesnīcas piedāvājumiem pastāstīja viesnīcas Ērgļi direktore Anta Velce.

Viesnīcas Ērgļi kafejnīcā īpaši padomāts par pašiem mazākajiem, proti, izveidota īpaša bērnu ēdienkarte, ko var arī izkrāsot. Ēdienkarte veidota īpaši atraktīva ar dažādiem tematiskajiem nosaukumiem - "Futbols pēc lietus", "Lidojošie cālīši", "Rokija gardums" un attēliem, ko bērni var izkrāsot un paņemt līdzi par piemiņu. "Kafejnīca piedāvā īpašu Gardo Braku putru, kas gatavota pēc autentiskas receptes no Blaumaņa memoriālā muzeja. Putras sastāvā zirņi, grūbas, kartupeļi ar kūpinātas gaļas un sīpolu saldkrējuma mērci," par kafejnīcas piedāvājumu informē Anta Velce. Viņa arī stāsta, ka viesnīca cenšas sadarboties ar tuvākajiem ražotājiem un zemniekiem. Piemēram, kafejnīcas salātu gatavošanā izmanto netālu esošās zemnieku saimniecības "Līvi" gatavoto kazas sieru, kas jau iemantojis popularitāti visā Latvijā.

Viesnīcas Ērgļi direktore: "Ziemas laikā iesaku viesnīcas apmeklējumu apvienot ar distanču slēpošanu. Divu kilometru attālumā no viesnīcas atrodas distanču slēpošanas trase, kas piedāvā apgaismotu trasi par draudzīgām cenām." Nedēļas nogalē Ērgļos norisināsies Jaunatnes ziemas olimpiāde, bet vēl pēc nedēļas – Pasaules čempionāts orientēšanās uz slēpēm.

Pēc ziemas prieku baudīšanas, viesnīca Ērgļi piedāvā sasildīties un relaksēties saunas kompleksā ar baseinu un burbuļvannu. "Piedāvājam arī dažādas masāžas, no kurām populārākās ir vispārējā ķermeņa un muguras masāža," tā Anta Velce.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.erglihotel.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pasaules rallija čempionāta KURZEMES POSMS Tukuma TIC
Piektdien, 19. jūlijā, ātrumposmi norisināsies Tukuma novadā, tai skaitā automašīnu parāde divreiz būs skatāma arī pašā pilsētā. | Skatīt vairāk
Latvija
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk
Svētku Radošā iela MĀKSLINIEKI UN LITERĀTI Tukuma TIC
Tukuma novada svētkos visiem ierastā Mākslinieku iela pārtaps par radošo ielu MĀKLSINIEKI UN LITERĀTI. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 12.07.2024 IGO Cepļa ceturtdienu koncerti jūlijā Bauskas TIC
Igo Mūzikas un mākslas Centrs CEPLIS ieskandina jūlija mēnesi ar ceturtdienu vakara koncertiem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.6300621sec.