Daugavkrasti: noķer miera sajūtu pašā Daugavas krastā

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv turpina apsekot vienas no Latvijā labākajām naktsmītnēm un informēt lasītājus par sagaidāmajiem jaunumiem tajās. Šajā reizē vējš pūta uz Jēkabpils pusi, kur Daugavas krastā jau 14 gadus darbojas viesnīca Daugavkrasti. Vairāk par jaunumiem viesnīcā pastāstīja Daugavkrasti direktors Mārtiņš Krūmiņš.

Viesnīcas Daugavkrasti direktors ir apņēmības pilns un sola šajā gadā strādāt vēl labāk, lai klientiem sniegtu tikai pašu labāko. Mārtiņš Krūmiņs ir gandarīts, ka kopš 2009. gada viesnīcas darbības rādītāji ir arvien labāki.

"Plānojam, ka vasarā viesiem piedāvāsim gan laivu, gan velosipēdu nomu. Šobrīd viesnīcā ir 24 numuriņi, bet drīzumā būs vēl papildus trīs numuri viesu ērtībām," informē Daugavkrasti direktors.

Daugavkrasti direktors informē, ka viesnīcā tiek rīkotas arī kāzas. "Lielām svinībām spējam apkalpot līdz pat 200 viesiem, bet izguldīt varam – līdz 100," tā Mārtiņš Krūmiņš.

Viesnīcas direktors ir lepns par savu pilsētu un ir gandarīts, ka pilsēta attīstās. Viņš aicina Jēkabpilī apskatīt pilsētas Vecpilsētas laukumu, Krustpils pili, Sēļu sētu, bērniem patiks atpūta Jēkabpils kalnā "Mežaparks". Mārtiņš Krūmiņš: "Plānots, ka 2014. gadā tiks uzsākta Jēkabpils Vanšu tilta būve, kas atradīsies tikai 250 metru attālumā no Daugavkrastiem, līdz ar to troksnis no pār tilta braucošām automašīnām nenokļūs līdz viesnīcai, bet skats gan solās būs iespaidīgs."

Mārtiņš Krūmiņš arī uzsver, ka Daugavkrasti atrodas klusā un skaistā vietā pašā Daugavas krastā, bet Jēkabpils iemantojusi valsts astotās lielākās pilsētas godu un tieši tāpēc vērts apvienot Jēkabpils apmeklējumu ar atpūtu Daugavkrastos.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.daugavkrasti.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 05.07.2024 Vēsturisko dārzu dienas Cesvainē Madonas TIC
Šā gada “Vēsturisko parku un dārzu dienu” ietvaros, ko jau sesto gadu jūlija mēnesī organizē Latvijas Piļu un muižu asociācija, aicinām ciemos | Skatīt vairāk
Latvija
Tukuma teātra izrāde "Trešā iespēja"  Tukuma TIC
12.jūlijā pulksten 19:00 Slampes Kultūras pilī būs skatāma Tukuma teātra izrāde "Pēdējā iespēja". Ieeja brīva. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 17.06.2024 Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Tukuma novada svētki TIEKAMIES TUKUMĀ! Tukuma TIC
Šovasar no 18. līdz 21. jūlijam Tukumā svinēsim Novada svētkus “Tiekamies Tukumā!” Svētku laikā tiksimies Brīvības laukumā un vairākās citās | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rija Domus Hotel
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Riga Islande Hotel
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58241296sec.