Jelgava aicina uz tematisko tūrisma vakaru

Līdz ar rudens iestāšanos, Jelgavas reģionālais tūrisma centrs atsāk tematisko tūrisma vakaru ciklu un aicina ikvienu interesentu 26. septembrī pulksten 18:00 uz tematisko tūrisma vakaru "Stāsti par Seno Jelgavu".

Tematiskajā tūrisma vakarā "Stāsti par Seno Jelgavu", kas notiks Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa konferenču zālē, jelgavnieks, vēsturnieks un pilsētas gids Andris Tomašūns dalīsies savos iespaidos par vēstures liecībām, kuras izdevās atklāt Lielās ielas rekonstrukcijas gaitā no 2012.gada vasaras līdz šī gada rudenim. Interesentiem būs iespējams apskatīt jaunākos atradumus no Lielās ielas rekonstrukcijas, uzzināt kāda Jelgava ir bijusi pirms vairākiem gadu desmitiem un iepazīties ar 30. gadu Jelgavas karti, kurā varēs redzēt ielu izkārtojumus toreiz un salīdzināt ar mūsdienām.

Tematiskā tūrisma vakara otrajā daļā ir paredzēta diskusija, kuras laikā ikviens ir aicināts dalīties arī savās atmiņās, par to kāda pilsēta ir bijusi kādreiz un kā tā ir mainījusies tagad.

Līdz ar Tematisko tūrisma vakaru, Jelgavas reģionālais tūrisma centrs no 26. līdz 29. septembrim Jelgavas pilsētā un apkārtējos novados ar saistošiem piedāvājumiem gan aktīvas atpūtas, gan dabas un kultūras cienītājiem atzīmēs Pasaules tūrisma dienu un vasaras tūrisma sezonas noslēgumu. Vairāk par pasākumiem skatīt www.visit.jelgava.lv.

Ieejas maksa uz tematisko tūrisma vakaru: Ls 1,00 pieaugušajiem, Ls 0,50 skolēniem. Ieejas maksā iekļauts Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa skatu laukuma apmeklējums.

Vairāk informācijas un pieteikšanās pa tālruni 63005445.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 13.07.2024 Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk
Latvija
Bērniem un jauniešiem TukumaPILSĒTAS PARKĀ Tukuma TIC
Sestdien 20.jūlijā Tukuma Pilsētas parkā iecerēta aizraujoša un apjomīga svētku programma top bērniem un jauniešiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.07.2024 - 13.07.2024 CHRIS NOAH akustiskais koncerts Jaunpilī Tukuma TIC
Koncerts uz ezera! 13. jūlijā, plkst. 05:00 | Skatīt vairāk
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
no 150 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.52183008sec.