Ventspils zinātnes centra VIZIUM dzimšanas dienas viesus ar muzikālu priekšnesumu priecēs ģitārists Mārcis Auziņš

Ventspils zinātnes centra VIZIUM dzimšanas dienas viesus ar muzikālu priekšnesumu priecēs ģitārists Mārcis Auziņš

2024. gada 18. jūnijā apritēs 2 gadi, kopš durvis saviem apmeklētājiem vēris Ventspils zinātnes centrs VIZIUM, tāpēc ikviens interesents tiek aicināts šo īpašo dienu nosvinēt kopā, piedaloties bezmaksas radošajās darbnīcās un aktivitātēs, kā arī baudot deju studijas “Prieks” un popstudijas “Jūras akmentiņi” priekšnesumus.  Savukārt dienas noslēgumā VIZIUM viesus ar solokoncertu priecēs ģitārists Mārcis Auziņš.

VIZIUM dzimšanas dienas aktivitātes norisināsies zinātnes centra terasē otrdien, 18. jūnijā, plkst. 15.00 – 20.30:

•    Plkst. 15.00 – 20.30 dažādas radošās darbnīcas un aktivitātes visai ģimenei: krāsaino kluču atmiņas spēle, balansa taureņu veidošana, optiskās ilūzijas darbnīca, papīra hromatogrāfija, papīra ziedu eksperiments, aproču veidošana, Lego duplo torņi, burbuļu galds, pārkare, papīra čūskas darbnīca, mazās katapultas gatavošana, balona raķešu darbnīca, robotu darbnīca.  Tāpat viesi tiks aicināti atstāt savu dzimšanas dienas vēlējumu uz VIZIUM vēlējumu sienas.

•    Plkst. 15.00 – 16.30 ar ritmiskiem priekšnesumiem VIZIUM svētku viesus priecēs deju studijas “Prieks” audzēkņi.

•    Plkst. 16.30 – 18.00 pozitīvas melodijas popstudijas “Jūras akmentiņi” audzēkņu izpildījumā.

•    Plkst. 19.00 muzikālu dāvanu VIZIUM viesiem sniegs ģitārists Mārcis Auziņš.

Spēlēt solokoncertu uz viena instrumenta prasa īpašu virtuozitāti gan skaņdarba izpildījumā, gan tā aranžijā, jo vienā spēlēs paņēmienā jāapvieno ritms, harmonija un melodija, radot pilnu muzikālu faktūru, kā saka mākslinieks: “Spēlēt solokoncertu uz viena instrumenta ir mana stihija un izaicinājums visa mūža garumā. Tā ir nepārtraukta muzikālo robežu nojaukšana un jaunu izaicinājumu meklēšana, izceļot ģitāru kā solo instrumentu. Viena ģitāra – tas ir daudz! Man kā mūziķim ir patiess prieks, ka klausītāju loks šim žanram paplašinās arī Latvijā, un tā ir liela laime caur muzicēšanu un koncertiem dalīties tajā, kas man pašam tuvs.”

Koncertprogrammā, līdzās Mārča radītiem skaņdarbiem no 6 soloalbumiem, būs iespēja dzirdēt arī īpašas aranžijas solo ģitāraidziesmām, kuras radījuši  populāri latviešu un ārzemju izpildītāji un komponisti: Sting, The Beatles, Leonard Cohen, Zigmars Liepiņš, Imants Kalniņš, Raimonds Pauls, John Lennon, Eric Clapton un pat The Queen.

Visas svētku aktivitātes zinātnes centra VIZIUM terasē, kā arī Mārča Auziņa koncerts ir bez maksas!

Par iespēju iegādāties gardas uzkodas parūpēsies “Prego Family Kitchen” un “West Cafe”, savukārt aromātisku kafiju piedāvās sarkanais “Fiatiņš”.

Plašāka informācija par Ventspils zinātnes centra VIZIUM piedāvājumu pieejama pa tālr.: 66776633, rakstot uz e-pastu: info@vizium.lv, VIZIUM sociālajos tīkos (@viziumventspils), kā arī mājas lapā www.vizium.lv.

Informējam, ka Ventspils Digitālā centra un zinātnes centra VIZIUM rīkoto pasākumu un apmācību laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils Digitālā centra mājas lapā  www.digitalaiscentrs.lv, zinātnes centra VIZIUM mājas lapā www.vizium.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook, Instagram un TikTok.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.05.2024 - 22.06.2024 IELĪGOŠANA | pie Tukuma tirgus Tukuma TIC
22.jūnijā no 9:00 pie Tukuma tirgus būs gan mājražotāju tirdziņš, gan koncerts, gan motociklu apskate, gan arī uzvedums "Jāņu nakts mistērija" | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.06.2024 - 21.06.2024 Limuzīns Jāņu nakts krāsā TUMĒ Tukuma TIC
21. jūnijā, paredzēts ekskluzīvs koncertuzvedums "Limuzīns Jāņu nakts krāsā", koncerts norisināsies pie Tumes kultūras nama | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.06.2024 - 22.06.2024 Jaunpils LĪGO KAUSS MOTOKROSĀ Tukuma TIC
22. jūnijā 6. Jaunpils "Līgo Kauss" Motokrosā, ar ļoti spēcīgu dalībnieku sastāvu un daudz vērtīgām balvām skatītājiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 21.06.2024 Saulgriežu koncerts Mežotnes baznīcā Bauskas TIC
Esi aicināts baudīt vēl nebijušas vasaras ziedu smaržu, krāsu un skaņu kaislības kultūrtelpā Mežotnes baznīcā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.61338305sec.