Ventspilī notiks Latvijas Olimpiskā diena

Sestdien – 11.09.2010, septiņos Latvijas Olimpiskajos centros vienlaikus notiks Olimpiskā diena, kurā katrs, kas atnāks uz vietējo olimpisko centru, varēs uzstādīt savu personisko rekordu četrās sporta disciplīnas, sacensties ar populāriem Latvijas sportistiem un piedalīties sporta bāžu atvērto durvju dienas pasākumos.

Latvijas Olimpiskās dienas ietvaros, 11.septemrbī, Olimpiskajā centrā ''Ventspils'' notiks rekordu uzstādīšana, ko filmēs un rādīs tiešraidē sporta portālā sportacentrs.com, tādā veidā nodrošinot iespēju salīdzināt savu rezultātu ar visu septiņu pilsētu dalībnieku startiem. Savukārt visās Ventspils sporta bāzes sestdien, 11.septembrī, gan pieaugušie, gan bērni varēs apmeklēt dažādas bezmaksas nodarbības un atrast sev piemērotāko brīvā laika pavadīšanas veidu.

Rekordu uzstādīšana Ventspilī notiks sestdien, 11.septembrī, no plkst. 11:00 līdz 13:00 Olimpiskā centra ''Ventspils'' Basketbola halles sporta zālē:

1. Basketbolā: iemetot visvairāk trīspunktu metienus pēc kārtas

2. Volejbolā: vienas minūtes laikā pamīšus veicot augšējās un apakšējās piespēles uz skaitu

3. Futbolā: minūtes laikā pamīšus žonglējot bumbu ar labo un kreisu kāju tā, lai bumba neskar zemi, veikt maksimālo atsitienu skaitu

4. Fiziskajā sagatavotībā: pievilkšanās pie stieņa minūtes laikā to izdarot maksimāli daudz reižu

Ar rekordu uzstādīšanas noteikumiem var iepazīties mājas lapā sportacentrs.com/olimpiska_diena

Atvērto durvju diena katrā no Olimpiskā centra ''Ventspils'' sporta un atpūtas bāzēm notiks saskaņā ar speciālu grafiku. Norādītajos laikos ikviens varēs izmēģināt spēkus sev interesējošas sporta veidā, kā arī aprunāties ar treneriem un gūt atbildes uz jautājumiem. Uz sporta nodarbībām īpaši tiek aicināti bērni!

Jau tagad Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) sadarbībā ar portālu Sportacentrs.com veido labi pazīstamu sportistu rekordu arhīvu basketbolā, volejbolā, futbolā un fiziskajā sagatavotībā. Piemēram, basketbolisti Kristaps Janičenoks un Sandis Valters piedāvā sevi pārspēt viņiem neierastajā futbola bumbas driblā, iespējams arī novērtēt profesionālo futbola spēlētāju Andreja Perepļotkina un Kaspara Gorkša futbola driblu sportacentrs.com/olimpiska_diena/futbola_bumbas_dribls.

Visiem Olimpiskās dienas apmeklētājiem izsniegs Starptautiskās Olimpiskās komitejas piemiņas diplomu un piemiņas veltes, bet labākajiem personīgo rekordu uzstādītājiem būs īpašas speciālbalvas. Latvijas Olimpiskās dienas pasākumus klātienē Ventspilī vēros Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents Aldons Vrubļevskis.

11.septembrī, liels vai mazs, jauns vai vecs, sporto arī Tu! - apmeklē Ventspils sporta bāzes, iesaisties sportiskās aktivitātēs, uzstādi savu rekordu un gūsti pozitīvas emocijas. VISI PASĀKUMI OLIMPISKĀS DIENAS IETVAROS IR BEZ MAKSAS!

Olimpisko dienu atbalsta LOK ģenerālsponsori SIA ''Latvijas Mobilais Telefons'' un a/s ''Latvijas Valsts meži'', kā arī LOK sponsori a/s ''Swedbank'' un a/s ''Latvijas Gāze'', kā arī pasākuma informatīvie atbalstītāji Radio 101, vides reklāmas kompānija JCDecaux, draugiem.lv un a/s ''Diena''.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
Latvija no 150 EUR
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk
Svētku Radošā iela MĀKSLINIEKI UN LITERĀTI Tukuma TIC
Tukuma novada svētkos visiem ierastā Mākslinieku iela pārtaps par radošo ielu MĀKLSINIEKI UN LITERĀTI. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.22669291sec.