Ventspilī notiks čempionāts kērlingā

24.10.2010 sāksies pirmās spēles Ventspils pilsētas 9. atklātajā čempionātā kērlingā. Čempionāta atklāšana un komandu parāde paredzēta plkst. 09:00. Ventspils pilsētas atklāto čempionātu kērlingā jau devīto sezonu organizē Ventspils kērlinga klubs.

Ventspils čempionātā vienotā konkurencē cīnās vīriešu, sieviešu un jauktās komandas. Šoruden, tāpat kā pērn, čempionātā startēs astoņas komandas. Salīdzinājumā ar pagājušās sezonas čempionātu ir notikušas izmaiņas - vairs nespēlēs komanda «EP», toties vienas jauktās jauniešu komandas vietā startēs divas – puišu komanda «Ice Storm» un meiteņu komanda «QUATTRO». Startam gatava ir pilsētas čempionvienība «Pērles» un ilggadējās kluba komandas «Arbo», «IceShark», «Lavīna», «CO-2» un «33 minūtes».

Visas komandas arī šajā čempionātā spēlēs vienā līgā, aizvadot divus pilnus spēļu apļus. Pirmais aplis noritēs līdz decembrim, bet otrais aplis tiks aizvadīts 2011. gada pirmajos mēnešos. Atbilstoši divu apļu (14 spēles katrai komandai) rezultātiem, labāko komandu četrinieks čempionāta finālā cīnīsies par medaļām, bet pārējās komandas «mazajā finālā» sacentīsies par maksimāli iespējamo augstāko – piekto vietu turnīra tabulā. Izšķirošās spēles tiks izspēlētas pēc starptautiskās kērlinga sacensībās atzītā «Page play-off» principa.

Lai spēlētu kērlingu, katram dalībniekam sezonas laikā ir jārēķinās ar salīdzinoši lielām izmaksām. Tāpēc Ventspils kērlinga klubs ir pateicīgs visiem kērlinga atbalstītājiem. Īpašs gandarījums ir par iespēju čempionātā startēt divām jauniešu komandām, kuru dalība iespējama ar jauniešu kērlinga attīstībā ieinteresēto pušu nozīmīgu atbalstu – lielu daļu no ledus treniņu izmaksām finansē Ventspils pilsētas domes Sporta pārvalde, savukārt, čempionāta spēļu izmaksas 1. aplī abām komandām gandrīz pilnā apmērā segs klubs, bet SIA «Olimpiskais centrs «Ventspils» » jauniešus bez maksas nodrošinās ar spēlēm nepieciešamo ekipējumu.

Šajā sezonā Ventspils kērlinga klubs, vēl bez pilsētas čempionāta, tāpat kā iepriekšējos gadus, organizēs divus starptautiskus turnīrus – 18.12. - 19.12.2010 Ziemassvētku kausa izcīņu, bet, sezonu noslēdzot - turnīru «Ventspils kauss 2011».

Tuvāk ar Ventspils kērlinga kluba darbību varat iepazīties kluba mājas lapā www.ventcurling.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tūrisma karte "Iepazīsti kaimiņus Zemgalē" Bauskas TIC
“Iepazīsti kaimiņus Zemgalē!” – tūrisma maršruts un karte ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Aizvadi vasaru "SAULI TVEROT" Cēsu novadā! Cēsu TIC
Jaunajā Cēsu novada vasaras ceļvedī ir apkopotas idejas neaizmirstamiem piedzīvojumiem, jautrām aktivitātēm un daudz kā cita noderīga! | Skatīt vairāk
CHRIS NOAH akustiskais koncerts Jaunpilī Tukuma TIC
Koncerts uz ezera! 13. jūlijā, plkst. 05:00 | Skatīt vairāk
Tukuma teātra izrāde "Trešā iespēja"  Tukuma TIC
12.jūlijā pulksten 19:00 Slampes Kultūras pilī būs skatāma Tukuma teātra izrāde "Pēdējā iespēja". Ieeja brīva. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.02876401sec.