Vidzemes talanti koncertēs Cēsīs

Svētdien, 2015. gada 30. augustā plkst. 16:00 Vidzemes Koncertzālē "Cēsis" Alfrēda Kalniņa Cēsu Mūzikas vidusskola sadarbībā ar skolas atbalsta biedrību rīko Vidzemes reģiona mūzikas skolu talantīgāko audzēkņu un konkursu laureātu koncertu "VIDZEMES TALANTI".

Koncertā piedalīsies 18 Vidzemes mūzikas skolu audzēkņi un konkursu laureāti no Jaunpiebalgas, Cēsīm, Limbažiem, Madonas, Ogres, Smiltenes, Staiceles un Valmieras. Jaunie talanti uzstāties kopā ar Vidzemes kamerorķestri un diriģentu Andri Veismani. Pasākumu vadīs Evija Streiča.

Koncerta programma būs interesanta un daudzveidīga. Dzirdama būs dažādu instrumentu – vijoles, klarnetes, marimbas, čella, klavieru, flautas, akordeona, tubas, fagotas, mežraga, vibrafona un saksofona spēle.

Aranžijas solo instrumentiem ar orķestri rakstījis Starptautiskā Sinfonia Baltica prēmijas laureāts, A.Kalniņa Cēsu Mūzikas vidusskolas skolotājs un komponists Andris Riekstiņš.

Jauno mākslinieku un kamerorķestra izpildījumā būs dzirdami J.Mediņa, E.Mlinarska, J.S.Baha, V.A.Mocarta, I. Berkoviča, G.F.Hendeļa, J.Haidna un citu komponistu skaņdarbi.

A.Kalniņa Cēsu Mūzikas vidusskola pateicas par atbalstu Valsts Kultūrkapitāla fondam, Vidzemes plānošanas reģionam, Cēsu novada pašvaldībai, Cēsu Kultūras un Tūrisma centram, Alfrēda Kalniņa Cēsu Mūzikas vidusskolas atbalsta biedrībai, A/S "Cēsu alus", SIA "Beatus"- veikalam Solo, Z/S "Kliģeni", ziedu salonam "Elīna" un restorānam "MoMo", kuri padarīs šo koncertu par īpašiem svētkiem gan dalībniekiem, gan svētku apmeklētājiem.

Laipni aicināti visi, kuri vēlas baudīt kvalitatīvu instrumentālo mūziku un sniegt atbalstu jaunajiem Vidzemes talantiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vairāk nekā 50 "geocaching" slēpņi Bauskā! Bauskas TIC
Piedalies mūsdienu dārgumu medībās un atklāj Bauskas novadu no jauna! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.05.2024 - 26.05.2024 Satiksimies Jelgavā! Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 24. līdz 26.maijam ar bagātīgu svētku programmu svinēsim Jelgavas 759. dzimšanas dienu! | Skatīt vairāk
KONCERTPROGRAMMA VIOLETS Jaunmoku pilī Tukuma TIC
Burvīgo solistu Ances Krauzes uz Zigfrīda Muktupāvela balsi papildinās Zigfrīda vijoles spēle, bet pie klavierēm uzstāsies pats komponists Jānis | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.05.2024 - 27.05.2024 Mazsalaca Youth band un draugu koncerts Valmieras novada Tūrisma pārvalde
26. maijā plkst. 16.00 Mazsalacas Kultūras centrā aicinām uz orķestra Mazsalaca Youth band un draugu koncertu! Solisti: Paula Saija, Matīss Žilinskis un | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.31456804sec.