Martā notiks XIX Starptautiskais Pianisma zvaigžņu festivāls

No 09.03. līdz 13.03.2011 Liepājas teātrī tradicionāli notiks nu jau XIX Starptautiskais Pianisma zvaigžņu festivāls, ko jau kopš 1993. gada rīko Liepājas Simfoniskais orķestris.

Biļešu pārdošana uz pieciem festivāla koncertiem jau ir sākusies – tās var meklēt visās Biļešu paradīzes kasēs. Smalkāka informācija par šī gada festivāla programmu jau ir pieejama Liepājas Simfoniskā orķestra mājas lapā www.lso.lv.

Starptautiskais Pianisma zvaigžņu festivāls kopš 1993. gada notiek jau 19. reizi. Festivāls ir kļuvis ne tikai par nozīmīgāko gada kultūras sarīkojumu Liepājā, bet arī iekarojis viena no Latvijas profesionāli un mākslinieciski augstvērtīgākā un prestižākā mūzikas festivāla statusu. Satura ziņā festivāls ir unikāls visā Baltijas reģionā.

Festivālā kopā ir uzstājušies 160 pianisti no 30 valstīm - Eiropas, Āzijas, Ziemeļamerikas, Dienvidamerikas, Austrālijas u.c. Starp māksliniekiem ir tādi vārdi kā Julian Joseph, Mikhail Voskresensky, Freddy Kempf, Noriko Ogava, Robert Mitchell, Christina Ortiz, Dmitrij Bashkirov, Stanislav Igolinsky, Brigitte Engerer, Lasar Bermann, Rolando Luna, Chano Dominguez, Eldar Djangirov un daudzi citi.

Starptautiskais Pianisma zvaigžņu festivāls nodrošina Latvijas iedzīvotājus ar augstas klases atskaņotājmākslas koncertiem. Sekmīgā sadarbība ar citu valstu solistiem un diriģentiem veido Latvijas kultūras atpazīstamību pasaulē. Īpašais Liepājas šarms līdz ar solistu harizmu un Liepājas Simfoniskā orķestra dzintara skaņu ik gadus pievilina tūkstošiem mūzikas cienītāju ne tikai no visas Latvijas, bet arī no ārvalstīm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.05.2024 - 05.06.2024 ZIIC tematiskās dienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Liepājas Zinātnes un izglītības inovāciju centrs izsludina skolēnu vasaras brīvlaika tematiskās dienas! | Skatīt vairāk
Latvija
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR
KONCERTPROGRAMMA VIOLETS Jaunmoku pilī Tukuma TIC
Burvīgo solistu Ances Krauzes uz Zigfrīda Muktupāvela balsi papildinās Zigfrīda vijoles spēle, bet pie klavierēm uzstāsies pats komponists Jānis | Skatīt vairāk
“Baltijas kauss vindsērfingā" Burtniekos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
8. un 9. jūnijā Burtniekos jau tradicionāli notiks Baltijas lielākās vindsērfinga sacensības “Baltijas kauss vindsērfingā 2024". | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Dobeles novada TIC
,


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.573385sec.