Sākusies biļešu tirdzniecība uz Liepājas Džeza dienu koncertiem

No 2013. gada 16. janvāra "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās ir nopērkamas biļetes uz diviem Liepājas Džeza dienu koncertiem, kas notiks tradicionāli aprīlī. Pirmās 100 biļetes uz 12. aprīlī Liepājas Latviešu biedrības namā gaidāmo "Pieneņu vīns" koncertu ir nopērkamas tikai par Ls 3, savukārt biļetes uz 26. aprīļa Kekko Fornarelli Trio no Itālijas šobrīd ir nopērkamas par Ls 4.

Grupa "Pieneņu vīns" ("Dandelion Wine") dibināta 2005. gada februārī un uzstājas ar dziesmām jazz, jazz - pop, funk un disco stilos.  Nosaukta pēc Reja Bredberija grāmatas "Dandelion Wine" grupa radošo darbību uzsākusi ar vokālistes Evilenas un Yuri dziesmu skicēm, kuru aranžiju rezultātā iezīmējies grupas skanējums ar funk un jazz iezīmēm. 2007. decembrī grupa uzvarēja konkursā "MicRec Open4". 2008. gada 2. augustā grupa uzvarēja konkursā "Tu Esi Pamanīts", bet soliste Evilena tika atzīta par labāko vokālisti. Vokāliste Evilena ir džeza nodaļas studente Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, 2011. gadā viņa piedalījās arī "Pori Jazz" festivālā Somijā un "Nomme Jazz" Igaunijā, kā arī "Limassol Jazz" festivālā Kiprā, bet 2012. gadā tika līdz finālam "Jazz Voices" konkursā Lietuvā.

Pirmās 100 biļetes par Ls 3, nākamās - Ls 4. Pensionāriem, skolēniem studentiem - atlaide Ls 1.

Kekko Fornarelli Trio ir no Itālijas. Grupas sastāvu veido Kekko Fornarelli – taustiņinstrumenti, Luca Alemanno – bass, Dario Congedo - bungas un perkusijas. Pats Kekko Fornarelli ir viens no starptautiski visatzītākajiem jaunajiem pianistiem Eiropā. Viņš variē starp nebeidzamu pētniecību un vispārējo pielietojamību, viņa spēja apvienot profāno un džezu, padara Kekko Fornarelli par vienu no eklektiskākajiem, spilgtākajiem māksliniekiem mūsdienu mūzikas pasaulē. Tās ir oriģinālas klasiskās džeza mūzikas interpretācijas. Trio apvieno sevī virtuozus itāļu džeza mūziķus, kas realizē ideju – mūzika kā novērojums. Oriģināla, krāšņa harmonija, kas apvieno sevī elektroniskās mūzikas komponentus un akustiskos instrumentus, modernās Ziemeļeiropas idejas un neoklasicisma lirismu, ko izfiltrē šis unikālais trio un ved klausītāju mainīgu sajūtu ceļojumā.

Koncertu atbalsta: PUGLIA SOUNDS EXPORT, Eiropas Savienība, Regione Puglia.

Pirmās 100 biļetes nopērkamas par Ls 4, nākamās – Ls 5. Pensionāriem, skolēniem studentiem - atlaide Ls 1.

Liepājas Džeza dienas organizē Liepājas Kultūras pārvalde un turpina uzturēt džeza mūzikas tradīcijas pilsētā.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.liepajaskultura.lv



 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 04.07.2024 Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Latvija
Tukuma novada svētki TIEKAMIES TUKUMĀ! Tukuma TIC
Šovasar no 18. līdz 21. jūlijam Tukumā svinēsim Novada svētkus “Tiekamies Tukumā!” Svētku laikā tiksimies Brīvības laukumā un vairākās citās | Skatīt vairāk
Tūrisma karte "Iepazīsti kaimiņus Zemgalē" Bauskas TIC
“Iepazīsti kaimiņus Zemgalē!” – tūrisma maršruts un karte ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 07.07.2024 Bauskas novadā "Mājas Kafejnīcu dienas" Bauskas TIC
Ieplāno savlaicīgi: vasaras garšu piedzīvojums Bauskas novadā jau pavisam drīz – Mājas Kafejnīcu dienas 27. un 28. jūlijā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80637097sec.