Aicina uz Vecgada balle "Kad pulkstenis sit divpadsmit" Liepājas Latviešu biedrības namā

31. decembrī pulksten 22:00 Liepājas Latviešu biedrības nams vērs durvis apmeklētājiem, lai kopā pavadītu Veco gadu un sagaidītu Jauno. Dejas, krāšņi tērpi, šampanietis, svētku salūts un maģiski  pārsteigumi pašā Liepājas sirdī!

Balles viesus ar līksmu koncertprogrammu sagaidīs Dailes teātra dziedošo aktieru grupa "ILGA".

Dailes teātra aktieru vokāli dramatiski instrumentālajā grupā "ILGA" apvienojušies trīs jauni un populāri Dailes teātra dziedošie aktieri - Lauris Subatnieks, Gundars Silakaktiņš un Aldis Siliņš.  Muzikālo aktieru izpildījumā skanēs populārākās dziesmas no  teātra izrādēm, kā arī citas pazīstamas melodijas.

Aktieri piemeklējuši savu repertuāru īpaši Vecgada ballei, iekļaujot tajā populāras dziesmas, kuras spēj uzrunāt ikviena sirdi, kā, piemēram, mūžsenā un skanīgā Raimonda Paula kompozīcija "Zilais Karbunkulis".

Kopš 2005. gada, kad notika pirmā publiskā uzstāšanās, grupa "ILGA" ir priecējusi savus skatītājus un klausītājus visā Latvijā, izpildot dažādas dzejas un dziesmu montāžas, tajā skaitā  dziesmas no jaunākajām teātra izrādēm, dejojamas un līdzi dziedamas R.Paula, Z.Liepiņa un I.Kalniņa dziesmas.

Balles viesi atzinīgi izsakās par piedāvāto iespēju sagaidīt gadumiju un saskandināt šampanieša glāzes zem spožā salūta izgaismotajām Liepājas debesīm tepat blakus- Rožu laukumā. Pēc krāšņās svētku uguņošanas, apsveikumiem un laba vēlējumiem turpināsies Svētku balle kopā ar grupu "EMBURGAS  ZĒNI" no Salaspils, kuri  jautros dejas ritmos  spēlēs līdz agram rītam. Apmeklētāji ļoti iecienījuši biedrības nama rīkotās balles, tāpēc liels gandarījums, ka, sagaidot arī Jauno gadu, biedrības namu piepildīs ļaužu līksme un dejotprieks.

Par muzikālo labsajūtu rūpēsies visi grupas "Emburgas zēni" mūziķi: Aldis Rullis, Kristaps Rullis,  Viktors Zagorskis, Jānis Veikšāns, Guntars Ķervis un Kaspars Tenters, aicinot ikvienu ļauties deju ritmiem jautru un tautā iemīlētu dziesmu pavadībā.

Sagaidot viesus, biedrības nams jau savlaicīgi padomājis par krāšņu skatuves ietērpu Vecgada ballē. Zāles vizuālais noformējums zilo LED gaismiņu noskaņās apburs ikvienu balles apmeklētāju. Lai šis pasākums paliktu atmiņā,  pašus skaistākos mirkļus varēs iemūžināt īpaši sagatavotā fotostūrītī.

Jaungada naktī  būs iespēja satikties arī ar smalkām un elegantām zīlniecēm, kuras zīlēs pēc roku līnijām un kārtīm, kā arī pareģos nākotni, ieskatoties stikla bumbā. Zīlēšanas salonā varēs  izzīlēt nākamā gada notikumus un veiksmes, kuras sola atnest Zirga gads.

Sagaidīsim Jauno 2013. gadu ar dejām, iespaidīgu svētku uguņošanu un jautru kopābūšanu Liepājas Latviešu biedrības namā!

Vairāk informācijas interneta vietnē www.biedribasnams.lv

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 04.07.2024 Nakts autoorientēšanās sacensības Aizkraukles novada TIC
Atklāsim Aizkraukles pilsētas svētkus jau 12. jūlija naktī kopā! | Skatīt vairāk
Latvija
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 02.07.2024 "Marta & Neftali"  Irlavā Tukuma TIC
No 5. - 7. jūlijam Irlavā tiks svinēti Irlavas pagasta svētki- Irlavas 570. jubileja! Visi tiek aicināti svinēt svētkus kopā ar Saksofonu duetu | Skatīt vairāk
Bauskas novadā "Mājas Kafejnīcu dienas" Bauskas TIC
Ieplāno savlaicīgi: vasaras garšu piedzīvojums Bauskas novadā jau pavisam drīz – Mājas Kafejnīcu dienas 27. un 28. jūlijā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.47237396sec.