Eiropas rallija čempionāts piepilda Liepājas un apkārtnes viesnīcas un veicina Liepājas tēla atpazīstamību.

Pagājušās nedēļas nogalē, no 31. janvāra līdz 2. februārim, Liepāju piepildīja motoru rūkoņa un ziemas periodam neierasti liels cilvēku pieplūdums. Šajās dienās Liepājā un tās apkārtnē norisinājās FIA Eiropas rallija čempionāta (ERČ) otrais posms "Rally Liepāja".

Lai arī kopējos rezultātus rallija organizatori plāno apkopot tuvāko nedēļu laikā, viennozīmīgi vērtējams ir fakts, ka Liepājas un apkārtnes tūrisma nozares uzņēmēji ir bijuši ieguvēji no šāda mēroga pasākuma. Kurzemes tūrisma informācijas centros vien ir pārdotas vairāk kā 1200 biļetes uz "Rally Liepāja". Gan viesnīcu, gan apartamentu pārstāvji atzīst, ka šajās dienās noslodze naktsmītnēs ir bijusi augsta. Jau sākot ar pirmdienu naktsmītnes sāka piepildīt rallija dalībnieki, lai gatavotos sacensībām un dotos testa braucienos, gan tehniskā atbalsta komandas. Taču 100% noslogojumu viesnīcas sasniedza sestdienā, kad pilsētā ieradās arī rallija līdzjutēji. Savukārt Liepājas ēdināšanas nozares uzņēmēji norāda, ka lielākā cilvēku plūsma novērota tieši vakaros, kad rallija dalībnieki un līdzjutēji atgriezās no ātrumposmiem, kas norisinājās Liepājas un Kuldīgas apkārtnē.

Vērtējot Liepāju kā Eiropas rallija čempionāta bāzes vietu, jāatzīmē arī Liepājas pilsētas tēla atpazīstamības veicināšana starptautiskā līmenī. Pasākumā piedalījās 58 komandas no 22 valstīm. Komandu pārstāvji atzinīgi novērtējuši rallija bāzes vietas – Liepājas – ergonomisko infrastruktūru, pilsētas pieejamību un iespēju ātri pa to pārvietoties. Vairāki no viņiem arī atzina, ka labprāt apmeklētu Liepāju atkārtoti, lai izbaudītu šeit nesteidzīgu atvaļinājumu kopā ar savām ģimenēm.

Savukārt sekot līdzi visiem divpadsmit "Rally Liepāja" ātrumposmiem varēja ne tikai TV6, bet arī "Eirosport" mediju grupas kanālos, kas tika translēts 59 valstīs.

Ikviens ziemas rallija līdzjutējs var apmeklēt FIA Eiropas rallija čempionāta mājas lapu internetā un noskatīties visu sacensību ātrumposmu video sižetus www.fiaerc.com/videogallery/list/id/15

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tukuma puses daiļdārzi gaida ciemos  Tukuma TIC
Tukuma puses daiļdārzi aicina ciemos jau tagad! Piedāvājam iepazīties ar skaistākajiem dārziem | Skatīt vairāk
Latvija
Brīvdienas ģimenēm ar bērniem Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsti tūrisma piedāvājumu ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 21.06.2024 Lai skan bugi BURZMĀ Burzma
70. un 80. gadu latviešu hīti pie manis! Ieskandini saulgriežus virs Vecrīgas jumtiem, kad vēl, ja ne tagad? Gaidām Tevi 21.jūnijā jau 19.00! | Skatīt vairāk
Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.6922121sec.