Liepājā notiks «Jurģu gadatirgus 2014»

Sestdien, 26.aprīlī, Liepājas Pētertirgū notiks Lielais Jurģu gadatirgus, un tā nu ir sanācis, ka tieši gadatirgus kopā pulcējis ļaužu masas katrā gada laikā.

Mums, latviešiem, pavisam noteikti asinīs ir andelēšanās un kārtīga lustēšanās lielākajā tirgotāju sanākšanas reizē. Labākais laiks, lai parādītu sevi un noskatītu smuko puisi cepurē vai krietnāko saimniekmeitu. Pats saimnieks atbraucis, lai padižotos ar labāko aunu aizgaldā, garšīgākajiem kūpinājumiem un desiņām. Dižena tā mūsu sētas un dabas bagātība, un, protams, pati garšīgākā!

Kā jau īstā lauku gadatirgū, paralēli kociņu, stādiņu, amatnieku darinājumu un dažādu gardumu andelei, notiks jautras izdarības, spēles, sacensības un rotaļas mazajiem un ne tik mazajiem. Uzvaru un pavasara svētkus tie svinēs kopā, ar balvām, dziesmām un dejām!

Par jautrību rūpēsies atraktīvā Ūdensputnu komanda, kas pērnā gada TV3 šovā Ballīte būs! pasludināti par labākajiem jampadraču rīkotājiem visā Latvijā. Ūdensputnus sastapsiet ne tikai pie galvenās skatuves un īpaši iekārtotā Bērnu laukumiņa radošajās darbnīcās, bet arī deviņos apslēptos kontrolpunktos, kuros katram būs iespēja pierādīt savu veiklību, atjautību un homora garu, lai nopelnītu gardas balvas.

Dalību svinībās pieteikuši arī TDA Rucavietis staltās meitas un brašie puiši, kas atrādīs gan ko paši māk, gan apmeklētājus uz danci sauks!

Dāvanas gadatirgus apmeklētājiem sarūpējuši Lotte Caffe, Priekules maizes ceptuve, Kurzemes Gaļsaimnieks, Ķekavas putnufabrika un citi labvēļi.    

Amatnieki, mājražotāji, dārzkopji un tirgotāji laipni aicināti pieteikt dalību Jurģu gadatirgū zvanot pa tālr.: 634 25 883.

Vairāk informācijas: www.petertirgus.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.05.2024 - 31.05.2024 Liedags un zilā jūra gaida apmeklētājus Liepājas reģiona TIB
Liepājas pludmalē ir pabeigti visi inventāra un labiekārtojuma sagatavošanas vai uzstādīšanas darbi un dežūras uzsācis glābšanas dienests. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.05.2024 - 02.06.2024 Iepazīsti Piebalgu "Tava diena Piebalgā!" Cēsu TIC
Piedzīvo gleznaino Piebalgu kā vēl nekad ar "Tava diena Piebalgā" 1.-2. jūnijā! ☀️ Apmeklē 10 Piebalgas uzņēmējus aizraujošā spēlē un dodies | Skatīt vairāk
KONCERTPROGRAMMA VIOLETS Jaunmoku pilī Tukuma TIC
Burvīgo solistu Ances Krauzes uz Zigfrīda Muktupāvela balsi papildinās Zigfrīda vijoles spēle, bet pie klavierēm uzstāsies pats komponists Jānis | Skatīt vairāk
Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāp vilcienā un dodies uz Vidzemes ziemeļaustrumiem – uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39545202sec.