Liepājā tapis jauns dizaina pakalpojums bērniem

Liepājniece Zane Bluķe izveidojusi jaunu dizaina pakalpojumu un zīmolu ZedBi, kas piedāvā izstrādāt maketus un izgatavot plakātus, kurus var izmantot kā dekoratīvus elementus vai kā mācību materiālus bērniem, mācot alfabētu un skaitļus.

Plakāti tiek drukāti uz  līmplēves, nodrošinot augstu drukas kvalitāti un daudzveidīgu tā pielietojumu. Līmplēves plakātu var likt rāmī, piespraust vai piekarināt pie sienas, kā arī, noņemot aizmugurējo slāni, pielīmēt plakātu pilnībā. Līmplēves plakāta priekšrocība ir tā izturība pret nelielu mitrumu. Šāda veida plakāti lieliski var tikt izmantoti atsvaidzinot mēbeles. Var aplīmēt nokalpojušas mantu kastes, plauktus, skapjus, durvis utt. Un mēbele iegūs otro elpu.

"ZedBi ideja dzima 2013. gadā, tajā pašā laikā, kad mans dēls. Sākumā darbi tika radīti tikai mums pašiem, bet vēlāk nāca doma, ka arī citiem tas varētu patikt. Internetā un veikalos ir maza izvēle bērnu plakātiem latviešu valodā, it sevišķi man, jo ļoti kritiski izvērtēju visus grafiskos darbus, ko iegādājos. Tad arī tapa alfabēti 3 valodās (latviešu, krievu un angļu), dažādas krāsu gammas un tēli", stāsta māksliniece Zane Bluķe.

Apskatīties, kā tas viss izskatās pagaidām var interneta adresē: www.facebook.com/pages/ZedBi.  

Bet iegādāties, uzrunājot Zani personīgi, rakstot uz e-pasta adresi: zane.bluke@gmail.com

Uzņēmums garantē arī drošu piegādi un pasūtītāja norādīto adresi, nebaidoties, ka plakāti salocīsies vai citādi sabojāsies. Lai transportēšana būtu droša, pirms sūtīšanas plakāti tiek iepakoti izturīgā cilindrveida kartona kārbā.

"Šis ir pats sākums un redzēs, kur tas viss aizvedīs, bet jau tagad idejas pilna galva par to, kas tam visam vēl bez plakātiem varētu sekot. Mēs esam komanda, kas ir apņēmusies izstrādāt un ražot unikālus darbus, kas tiek veidoti, domājot par bērniem un dizainu", atzīst Zane Bluķe.

Zane Bluķe ir liepājniece, 2007. gadā absolvējusi Liepājas Mākslas vidusskolu, bet 2011. gadā  absolvējusi Latvijas Mākslas akadēmijas grafikas nodaļu. Zane ir arī gleznotāja, 2013. gadā radošajā telpā "Ideju bode" tika atklāta Zanes pirmā personālizstāde Liepājā. Viņas gleznas ir to pircēju iecienītas, kas uztver mākslinieces īpašo vēstījumu un krāsās ieslēpto dziļo būtību.

Zane Bluķe ir arī vairāku zīmolu – tai skaitā "Ideju bode" dizaina izstrādātāja.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 04.07.2024 Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 04.07.2024 Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024  Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 17.06.2024 Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77662396sec.