Liepājas Kungu kvartālā būs Zemeņu balle un vakarā Zaļumballe

Sestdien, 5. jūlijā, Kungu ielas radošajā kvartālā tiks svinēta Zemeņu balle. Tā sola gan zemeņu saldā ēdiena pagatavošanas meistarklasi, tirdziņā nopērkamus lauku labumus un zemeņu gardumus, zemeņu boles pagatavošanu, iespēju uzzināt par zemeņu nozīmi uzturā un to izmantošanu skaistumkopšanā. Pēc ražīgās un notikumiem bagātas dienas, Zaļumballē aicinām izbaudīt sestdienas vakara burvību un izdancoties pēc sirds patikas.  

No pulksten 10:00 līdz 16:00 ikviens kvartāla apmeklētājs aicināts Zaļajā tirdziņā iegādāties svaigus dārzeņus un zaļumus, kā arī izmantot iespēju un nopirkt vietējo ražotāju audzētās zemenes. Zemenes, tās būs it visur, arī tirgotāju gatavotajā zemeņu vīnā, saldējumā un konditorejas izstrādājumos. Vietējo daiļamatnieku roku čaklums būs nolasāms to piedāvātajā daiļamatniecības izstrādājumu klāstā.  

Pulksten 11:00 uz sarunu par zemeņu nozīmi uzturā un to lomu veselīga dzīvesveida veicināšanā aicinās uztura speciāliste Laila Millere. Ikvienam interesentam būs iespēja iesaistīties sarunā un uzdot sev interesējošus jautājumus uztura speciālistei.  

Pulksten 12:00 visi laipni aicināti kopā ar kvartāla saimnieci iemācīties pagatavot zemeņu ķīseli. Iegūtās zināšanas ikviens turpmāk varēs izmantot arī savā mājas virtuvē. Nobaudīt, uz dzīvās uguns pagatavto ķīseli, būs iespējams kopā ar kafejnīcas "Kaupiņdārzs" gatavoto zemeņu krēmu.

Pulksten 12:30 Zemeņu boles gatavošana kopā ar restorāna "Barons Bumbierꞌs" bārmeņiem.

Bērnu priekam un līksmībai, no pulksten 12:00, notiks rotaļas, dažādas atrakcijas un konkursi. Zemenes būs arī neiztrūkstoša bērnu aktivitāšu sastāvdaļa.  

Pulksten 13:00 zemeņu izmantošana skaistumkopšanā kopā ar meistari no Kosmetoloģijas un masāžas skolas "Master Class".

No pulksten 19:00 līdz 23:00 ZAĻUMBALLE.

Par lustīgu atmosfēru un dancošanu rūpēsies lauku kapela "Paurupīte" un Liepājas Danču klubs. Par alus darītavas "Brālis" alu, gardām uzkodām un armēņu šefpavāra cepto šašliku visa vakara garumā gādās kafejnīca "Kaupiņdārzs". Ieejas maksa Zaļumballē: 3,00 EUR.

Sagaidīsim skaistāko vasaras mēnesi – jūliju kopā, svinot Zemeņu balli un izdancojoties Zaļumballē Kungu ielas radošajā kvartālā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.05.2024 - 06.06.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāp vilcienā un dodies uz Vidzemes ziemeļaustrumiem – uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.05.2024 - 10.06.2024 “Baltijas kauss vindsērfingā" Burtniekos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
8. un 9. jūnijā Burtniekos jau tradicionāli notiks Baltijas lielākās vindsērfinga sacensības “Baltijas kauss vindsērfingā 2024". | Skatīt vairāk
ROKA DZIESMU SVĒTKI | Džūkstē Tukuma TIC
29. jūnijā pie Džūkstes Kultūras nama pirmie “ROKA DZIESMU SVĒTKI” sadarbībā ar Latvijas Rokmūzikas Asociāciju. | Skatīt vairāk
Nometnes & sporta spēles Bauskas novadā Bauskas TIC
Plāno nometnes & sporta spēles Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54391694sec.