Četras dienas Rīgā varēs pusdienot gaisa restorānā

No 15. līdz 19. jūnijam Rīgā, pie Rātslaukuma pilsētas iedzīvotājiem un viesiem būs iespēja piedalīties līdz šim Latvijā nepieredzētā notikumā "Gaisa restorāns“, kas visā pasaulē pazīstams ar nosaukumu Dinner in the Sky.

Dinner in the Sky viesi varēs izbaudīt skatu no 50 metru augstuma kopā ar draugiem, kolēģiem, izsmalcinātiem ēdieniem un dzērieniem. Sākumā ikvienu apmeklētāju sagaidīs VIP teltī, kur varēs pavadīt laiku pirms pacelšanās un saņemt norādījumus drošai rīcībai gaisa restorānā. Pēc tam visi tiks aicināti ieņemt vietas un piesprādzēties, kas netraucēs krēslu grozīt uz katru pusi 180 grādu amplitūdā. Šefpavārs un viesmīlis atradīsies galda vidū, lai ērti gatavotu ēdienus un apkalpotu viesus. Tad sekos pacelšanās līdz pat māju jumtiem, lai baudītu ko nebijušu.

Kā norāda Dinner in the Sky šefpavārs Elmārs Tannis, tas būs grandiozs pasākums, kas jau noticis tādās pilsētās kā Londona, Dubaija, Toronto, Lasvegasa un daudzviet citur. "Esmu rūpīgi pētījis informāciju par pasākuma drošību un pārliecinājies, ka tam ir visi nepieciešamie drošības sertifikāti, un apmeklētāji varēs baudīt skaistu skatu un izsmalcinātu maltīti bez rūpēm," norāda Tannis.

Pēc viņa teiktā, kopā ar restorāna "Čarlstons" komandu ir liels izaicinājums izplānot pasākuma ēdienkarti. "Vēlos patīkami pārsteigt iedzīvotājus un parādīt ko īpašu arī ārvalstu viesiem. Noteikti izmantošu kvalitatīvus Latvijas un Eiropas produktus. Ja kāds dārzeņu, augļu vai lopu audzētājs var piedāvāt ko patiesi labu, lai sazinās ar restorānu," aicina Tannis.


Dinner in the Sky piedāvā trīs dažādas tūres: "Šampanietis debesīs", "Pusdienas debesīs", "Vakariņas debesīs". Katrā tūrē var piedalīties 22 cilvēki.

Patlaban sākta pasākuma biļešu tirdzniecība www.dinnerinthesky.lv.

Projekta producents Latvijā ir SIA Engage.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Latvija
Neredzamā Pasaule- pārsteidzoša pieredze! Neredzamā Pasaule
Aicinām apmeklēt unikālu ekskursiju, kurā vari piedzīvot pasauli tumsā, vadoties pēc citām maņām, neredzīgu gida vadībā. | Skatīt vairāk
Bauskas novadā "Mājas Kafejnīcu dienas" Bauskas TIC
Ieplāno savlaicīgi: vasaras garšu piedzīvojums Bauskas novadā jau pavisam drīz – Mājas Kafejnīcu dienas 27. un 28. jūlijā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Liepupes muiža
,


Bellevue Park Hotel Riga
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.06533408sec.