Le Dome Zivju restorāns kļuvis par labāko jūras velšu restorānu Rīgā

Viesnīcas Dome Hotel & SPA Zivju restorāns Le Dome saņēmis žurnāla RigaNow apbalvojumu - The Best Seafood Restaurant in Riga jeb labākais jūras velšu restorāns Rīgā. Travelnews.lv sarunājās ar viesnīcas Le Dome pārdošanas direktori Ainu Mihejevu, kura informēja par saņemto apbalvojumu.

Konkursa vērtēšanas kritērijus izstrādāja HoReCa industrijas eksperti: RigaNOW! galvenais redaktors Howard Jarvis, tūrisma aģentūras Baltic Travel Group īpašnieks Vlad Koriagin, Grand Palace Hotel reģionālais direktors Bernhard Loew un Radisson Blu Hotels reģionālais direktors Ronald Smithjes.

Vai restorāna komanda bija pārsteigta saņemot šo apbalvojumu? Vai tomēr restorāna komanda apzinājās, ka ir izdarīts viss, lai saņemtu šo apbalvojumu?

Aina Mihejeva: Par jebkuru apbalvojumu ir patīkams pārsteigums, arī par tādiem, kurus jūtamies pelnījuši un gaidījuši. Nenoliegšu, ka restorāna komanda apzinās mūsu restorāna vērtības un tās tiek pasniegtas ikkatram mūsu klientam – svaigās Latvijas zivis, nevainojams apkalpošanas serviss un pavārmākslas šedevri. Tieši tāpēc vēl jo vairāk priecājamies, ka šīs lietas ir publiski atzinīgi novērtētas.

Kam variet veltīt lielākos pateicības vārdus apbalvojuma iegūšanā?

Aina Mihejeva: Par apbalvojumu noteikti galvenā pateicība ir mūsu klientiem, jo tieši viņi ļauj mums kļūt labākiem. Arī mūsu ēdienkartes veidošanā mēs vienmēr uzklausām un ievērojam mūsu klientu ieteikumus, jo patiešām vēlamies, lai viņi šeit vienmēr justos gaidīti kā mūsu draugi.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.domehotel.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Neredzamā Pasaule- pārsteidzoša pieredze! Neredzamā Pasaule
Aicinām apmeklēt unikālu ekskursiju, kurā vari piedzīvot pasauli tumsā, vadoties pēc citām maņām, neredzīgu gida vadībā. | Skatīt vairāk
Latvija
Jāņu nakts mistēriju jampadracis Engurē Tukuma TIC
Jāņu Jampadracis – Engurē! 23.06. Engurē svētku tirdziņš, teātra izrāde Auniņparkā, koncerts un balle! | Skatīt vairāk
Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk
Jelgavas objektu darba laiks svētkos Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Vasaras saulgriežu svētku laikā Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornim, Jelgavas Vecpilsētas mājai un Dzīvesziņas un arodu sētai mainīts darba | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Le Dome
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47806287sec.