Recepte: Glazēta balzamiko vistas krūtiņa

Sastāvdaļas:

Marināde/glazūra

1/3 glāzes brūnā cukura

1/3 balzamiko etiķis

1 tējkarote svaigas rozmarīna lapas

1 tējkarote smalki sagriezts ķiploks

Vista

4 atkaulotas vistas krūtiņas

½ tējkarote sāls

½ tējkarote pipari

Pagatavošana:

Visas marinādei vajadzīgās sastāvdaļas sajauc  bļodā. Vistu apber ar sāli un pipariem. Uzlikt grilēties vistu ar ādu uz leju. Cept 10 minūtes, pēc tam apgriezt otru pusi. Uzsmērēt marinādi uz vistas. Tā turpināt cept, apsmērēt vistu ar glazūru 10 – 12 minūtes pirms vista gatava. Vistas vietā var izmantot arī cūkas karbonādi vai steiku.




KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
50% kruīziem 2024. - 2026. gadā! Estravel Latvia
Nenokavējiet iespēju - 7 nakšu kruīzi Persijas līcī un Vidusjūrā // viss iekāluts ēdināšana // augstas klases serviss! | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Džerbas sala - Vai Tu zini, kur tā ir? Estravel Latvia
Vai zini, cik skaista ir tā? // 7 naktis, viss iekļauts, lidojums no Minhenes // Pagarini vasaru! | Skatīt vairāk
no 582 EUR
Aviobiļešu izpārdošana! SKY24.LV
Vairāk kā 50 galamērķi // ceļošanas periods līdz 31.05.2025. | Skatīt vairāk
no 69 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.97144008sec.