Restorāns Taverna piedāvā: deserta "Meža vilinājums" recepte

Restorāna Taverna pavāre Daiga Smilga dalās ar vasarīgu recepti "Meža vilinājums" jeb meža ogu muss ar balto šokolādi.

Sastāvdaļas:

Baltā šokolāde – 0.100

Olu baltumi – 2 gb

Saldais krējums – 0.050

Laims – 1/2 gb

Cukurs, vanilīns

Meža ogas (mellenes, avenes, kazenes, zemenes)

Pagatavošana:

- Šokolādi izkausē ūdens peldē.

- Saputo olu baltumus ar laima sulu, saldo krējumu, cukuru un vanilīnu stingrās putās.

- Kad šokolāde izkausēta un nedaudz atdzisusi, iecilā saputoto krējumu un olu baltumus.

- Visā masā iecilā 1/3 no sausām nomazgātām ogām. Pārpalikušās ogas sablenderē.

- Musu kārto uz šķīvja, pārlej ar ogu mērci un pārkaisa ar ogām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tukuma novada svētki TIEKAMIES TUKUMĀ! Tukuma TIC
Šovasar no 18. līdz 21. jūlijam Tukumā svinēsim Novada svētkus “Tiekamies Tukumā!” Svētku laikā tiksimies Brīvības laukumā un vairākās citās | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 04.07.2024 Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74565506sec.