«airBaltic» virszemes apkalpošanas darbiniekiem ievieš digitālus pēclidojumu ziņojumus

Latvijas lidsabiedrība airBaltic nesen ieviesusi jaunu ilgtspējas projektu, izstrādājot digitālu pēclidojumu ziņošanas risinājumu, kuram airBaltic virszemes apkalpošanas darbinieki var piekļūt savās mobilajās ierīcēs.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Pāreju uz digitālu dokumentu izmantošanu mēs sākām jau 2014. gadā, kad mēs pilotu un vēlāk arī lidmašīnu apkalpes locekļu darbā ieviesām iPad planšetdatorus, tādējādi ik gadu ietaupot milzīgu daudzumu drukāto papīru un papildus uzlabojot darbību efektivitāti. Tagad mēs katru gadu izstrādājam papildu digitālus risinājumus, kas ļauj mums kļūt efektīvākiem.”

Pēclidojumu ziņojums tiek sastādīts pēc katras lidmašīnas izlidošanas un tajā iekļauta informācija par veiktajiem darbiem, to laiku un kvalitāti. Tagad pēc lidojuma šis ziņojums pieejams e-pastā, kuram uzreiz var piekļūt operāciju vadītāji. Jauno sistēmu uzņēmuma iekšienē izstrādājusi airBaltic IT nodaļa.

airBaltic jau 2014. gadā ieviesa iPad planšetdatorus pilotu darbā, sniedzot iespēju izvairīties no nepieciešamības katrā lidojumā līdzi ņemt aptuveni 10-15 kilogramus ar lidojumam nepieciešamo informāciju, rokasgrāmatām un uzziņu materiāliem. Pēc trīs gadiem iPad tika ieviesti arī airBaltic apkalpes ikdienā.

Šī gada sākumā airBaltic publiskoja savu ikgadējo ilgtspējas ziņojumu, sniedzot informāciju par airBaltic un tās meitasuzņēmumu ilgtspējas rādītājiem 2020. gadā. Detalizēts airBaltic ilgtspējas ziņojums ir pieejams lidsabiedrības mājaslapā: https://bit.ly/303pzZL.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Taizemes kulinārā pieredze! Estravel Latvia
Labākai dzīvei, enerģijai un aizraujošam piedzīvojumam - Īpašas tūres un kulinārijas meistarklases Taizemē! | Skatīt vairāk
no 363 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.06.2024 - 30.06.2024 Atpūtas un izklaides vietas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Ieplāno pasākumu kādā no Liepājas atpūtas un izklaides vietām! | Skatīt vairāk
Valmiermuižas etnomūzikas festivāls Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Ieplāno vērienīgāko etnomūzikas notikumu Latvijā, lai jau 2024. gada 6. un 7. jūlijā atkal satiktos Valmiermuižā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.06.2024 - 30.06.2024 Tiksimies Rožu laukumā! Liepājas reģiona TIB
Katru dienu plkst. 12:00 liepājniekiem un pilsētas viesiem ir dota iespēja kopā ar zinošu gidu doties divu stundu garā pastaigā, lai iepazītu | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.28027201sec.