«airBaltic» paziņo jūlija iecienītākos galamērķus no Rīgas

«airBaltic» paziņo jūlija iecienītākos galamērķus no Rīgas

Latvijas lidsabiedrība airBaltic atklāj, ka šī gada jūlija pasažieru iecienītākie galamērķi no Rīgas ir Kopenhāgena, Parīze un Londona. Balstoties uz biļešu pārdošanas un ceļošanas paradumu datiem, lidsabiedrība ir izveidojusi galamērķu klāstu, kas 2024. gada jūlijā ir populāri airBaltic pasažieru vidū.

airBaltic no Rīgas uz Kopenhāgenu veic divus reisus dienā, bet uz Parīzi un Londonu – līdz diviem reisiem dienā. Papildus šiem galamērķiem arī Milāna, Stambula, Malaga un Amsterdama ir starp iecienītākajiem lidsabiedrības maršrutiem no Rīgas jūlijā. Nākamā mēneša ceļotāju vēlmes liecina par interesi pēc galamērķiem, kas piedāvā iespējas gan atpūtas, gan biznesa ceļošanas vajadzībām.

Pagājušajā mēnesī airBaltic paplašināja savu maršrutu tīklu, uzsākot lidojumus 15 jaunos maršrutos, tostarp uz septiņām jaunām valstīm Dienvidaustrumeiropā. Šogad lidsabiedrība no visām bāzēm lidojumus veiks 130 maršrutos, kas ir visu laiku augstākais rādītājs, un nodrošinās savienojumus ar galamērķiem visā pasaulē, pateicoties vairāk nekā 20 tās sadarbības partneriem.

Turklāt oktobra beigās airBaltic plāno uzsākt lidojumus uz jaunu galamērķi – Madeiru –, uz kuru reisi no Rīgas tiks veikti trīs reizes nedēļā. Madeira ir unikāls galamērķis, kas piedāvā fantastisku atpūtas pieredzi, pateicoties tās krāšņajām ainavām un elpu aizraujošajai dabai.

airBaltic visos lidojumos piedāvā gan Ekonomiskās klases, gan Biznesa klases biļetes. Biznesa klases pasažieri var baudīt pilna servisa pakalpojumu klāstu, tostarp prioritāru reģistrēšanos un iekāpšanu, sēdvietu lidmašīnas priekšā ar brīvu sēdvietu papildu privātumam, trīs kārtu gardēžu maltīti, neierobežotu dzērienu daudzumu un ātrāku izkāpšanu no lidmašīnas pēc ielidošanas.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Latvija
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.06.2024 - 30.06.2024 Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52304196sec.