Turkish Airlines kļūst par FC Manchester United officiālo sponsoru

15.03.2010 Turkish Airlines pārstāvji tikās ar Lielbritānijas FC Manchester United pārstāvjiem Old Trafford stadionā, lai paziņotu par sponsorēšanas līguma detaļām.

Sanākot kopā Old Trafford stadionā Manchester United futbolistiem Veinam Rūnijam, Edvīnam Van der Saram, Nani, Džisunam Parkam, Darenam Fletčeram, kā arī kluba izpilddirektoram Deividam Džilam un komercdirektoram Ričardam Arnoldam, bet no Turkish Airlines puses valdes priekšēdētājam Hamdi Topču un valdes priekšēdētāja vietniekam Džemalam Šanli tika oficiāli atklātas sponsorēšanas līguma detaļas.

Saskaņā ar sponsorēšanas līgumu, kas noslēgts uz trīs gadiem un sešiem mēnešiem, Eiropas ceturtā lielākā aviokompānija Turkish Airlines pārvadās komandas spēlētājus uz visām spēlēm, turnīriem un treniņnometnēm. Līguma ietvaros Old Trafford stadionā uz visiem reklāmas stendiem tiks izvietoti Turkish Airlines logotipi.

Deivids Džils teica:„Noslēgtā vienošanās ar Turkish Airlines, kā ļoti svarīgs pasaules piemērs ir nozīmīgs Manchester United komandai, un aviokompāniju klubā sagaida ar lielu prieku. Ar to, ka palielinoties pasažieru skaitam ne tikai no Mančesteras, bet kopumā pa visu pasauli, Turkish Airlines ir pierādījis sevi kā dinamisku aviokompāniju.”

Savukārt Ričards Arnolds teica: ”Radoša un veiksmīga uzņēmuma darbības rezultātus uzrādošā aviokompānija Turkish Airlines ir atstājusi uz mums lielu iespaidu. Klubs ar nepacietību gaida izmantot visas iespējas, ko dod noslēgtais apjomīgais sponsorēšanas līgums un esam ļoti priecīgi tik cieši sadarboties ar aviokompāniju Turkish Airlines, kurai ir lieli nākotnes plāni.”

Turkish Airlines valdes priekšēdētājs Hamdi Topču teica:„Tas ir liels gods Turkish Airlines, kļūt par pasaulē atzīta futbola kluba oficiālajiem sponsoriem. Es esmu pārliecināts, ka partnerība būs lielisks ieguldījums mūsu zīmola atpazīstamības un vērtības celšanai. Tāpat kā Manchester United mēs cenšamies būt labākie visā ko darām, un mūsu mērķis ir izcils serviss. Esam ļoti satraukti par šo partnerības iespēju, līdz ar to Turkish Airlines pievērš šai sadarbībai lielu uzmanību, un sadarbību ar pasaulē slaveno futbola komandu uzņem ar lielu prieku.”

Turkish Airlines uzsāka savu darbību 1933.gadā. Šodien Turkish Airlines lido uz 120 starptautiskiem galamērķiem un pārvadā vairāk kā 25 miljonus pasažieru. Star Alliance biedrs Turkish Airlines tuvāko piecu gadu laikā plāno palielināt savu gaisa kuģu floti līdz 196 lidmašīnām.

Vairāk informācijas par sponsorēšanas līgumu meklējiet interneta vietnē http://www.turkishairlines.com/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.06.2024 - 22.06.2024 Vasaras Saulgrieži Kocēnos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
21.jūnijā pl.21.00 Kokmuižas promenādē notiks “Vasaras Saulgrieži Kocēnos” kopā ar postfolkloras kopu “Rikši” un pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Atpūta Lasvegasā! - Jaudīgi! Estravel Latvia
Iestartē vasaru - Lidojums un viesnīca Vegasā // Piedāvājumi 7-14 naktīm // Lidojums no Rīgas | Skatīt vairāk
no 1419 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.06.2024 - 24.06.2024 Izgaršo Mājas kafejnīcu dienas Latgalē Latgale.travel
Mājas kafejnīcu dienu maratons šogad sākas tieši Latgalē – 29. un 30. jūnijā Rēzeknes un Ludzas novados. Gaidom gostūs! | Skatīt vairāk
Valmiermuižas etnomūzikas festivāls Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Ieplāno vērienīgāko etnomūzikas notikumu Latvijā, lai jau 2024. gada 6. un 7. jūlijā atkal satiktos Valmiermuižā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20623517sec.