airBaltic modernizēs lidmašīnu floti

Latvijas aviosabiedrība airBaltic tuvāko trīs gadu laikā veiks flotē esošo Boeing lidaparātu nomaiņu un papildu jaunu lidaparātu iegādi, lai uzlabotu darbības efektivitāti un pasažieru komfortu, kā arī samazinātu izmaksas.

Pašlaik airBaltic flotē ir divdesmit Boeing lidmašīnas – divas Boeing 757-200, un no klasiskās sērijas – desmit Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300. Šo lidaparātu ražošana tika izbeigta 2000.gadā. Lai samazinātu izmaksas un paaugstinātu efektivitāti un komfortu, airBaltic plāno iegādāties jaunas paaudzes lidmašīnas. Maija sākumā airBaltic uzsāks izvērtēšanu, lai noteiktu, vai flotē ieviest jaunās paaudzes Boeing 737 vai Airbus ražojuma lidaparātus.

Bertolts Fliks, airBaltic prezidents un izpilddirektors: “Pēc airBaltic apstiprinātās stratēģijas līdz 2013.gadam flote tiks pilnībā nomainīta, aizvietojot esošās 20 Boeing lidmašīnas un iegūstot papildu 10 jaunas. Kopumā flotē būs trīsdesmit jaunās paaudzes lidmašīnas, kuru vērtība pārsniedz vienu miljardu dolāru. Plānots, ka pirmās trīs lidmašīnas papildinās airBaltic floti jau šī gada nogalē.”

airBaltic ir paziņojusi par provizorisko 2009.gada peļņu 14 miljonu latu (20 miljonu eiro) apmērā un pērn sasniegusi pasažieru pieaugumu par 6% – līdz 2,75 miljoniem pasažieru.

airBaltic piedāvā lidojumus uz 80 galamērķiem no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic nodrošina ērtus savienojumus caur Ziemeļu tranzītmezglu Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024  Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Svētku centrālā skatuve BRĪVĪBAS LAUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma svētku skaļā atklāšana notiks piektdienas - 19.jūlija vakarā no pulksten 19:00 pašā pilsētas centrā - Brīvības laukumā, | Skatīt vairāk
Atpūties Junior Suite 304 ar skatu uz Domu Dome Hotel
Atpūties Junior Suite 304. 🗝️ ar vannu un skatu uz Doma katedrāli. ✨ | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.79954505sec.