Lidosta aicina aktīvāk izmantot alternatīvas registrēšanās iespējas

Pirmssvētku laikā, kad liela daļa cilvēku ceļošanai izvēlējušies gaisa transportu, lidostā vērojamas garākas rindas pie pasažieru reģistrācijas galdiem. Tādēļ starptautiskā lidosta „Rīga” atgādina, ka papildus klasiskajai reģistrācijai lidostā pasažieru ērtībai pieejamas arī šādas iespējas:

- pašreģistrēšanās automāti lidostā - tajos var reģistrēties aviokompāniju „airBaltic”, „Lufthansa”, „Finnair” un "Czech airlines" klienti. Katrai aviokompānijai ir savi noteikumi par reģistrācijas laika sākumu un pārtraukšanu, tāpēc pirms reģistrācijas iesakām ar tiem iepazīties izvēlētās aviokompānijas mājaslapā.

- reģistrācija internetā - var reģistrēties aviokompāniju „airBaltic”, „Ryanair”, „Finnair”, „Czech Airlines”,"Lufthansa" un "Wizz Air"pasažieri. Katrai aviokompānijai ir savi noteikumi par reģistrācijas laika sākumu un pārtraukšanu, tāpēc pirms reģistrācijas iesakām ar tiem iepazīties izvēlētās aviokompānijas mājaslapā.

- vakara reģistrācija - pieejama aviokompānijas „airBaltic” pasažieriem - sākot no plkst.18 vakarā līdz plkst.22 reģistrācija iepriekšējā vakarā notiek reģistrēšanās sektorā pie reģistrācijas galda ar norādi „Vakara reģistrācija”. Turpat var nodot arī bagāžu. Pēc reģistrēšanās pasažieris saņem iekāpšanas karti, ar kuru nākamajā dienā lidostā jāierodas savlaicīgi, paredzot laiku kontroles procedūru veikšanai.

Atgādinām, ka, ievērojami palielinoties pasažieru plūsmai starptautiskajā lidostā „Rīga”, lūdzam pasažierus ierasties lidostā vismaz divas stundas pirms plānotā reisa!

Jāpiebilst, ka plašāka informācija par starptautiskās lidostas „Rīga” piedāvātajiem pakalpojumiem pieejama lidostas interneta vietnes www.riga-airport.com sadaļā Pasažieriem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aizvadi vasaru "SAULI TVEROT" Cēsu novadā! Cēsu TIC
Jaunajā Cēsu novada vasaras ceļvedī ir apkopotas idejas neaizmirstamiem piedzīvojumiem, jautrām aktivitātēm un daudz kā cita noderīga! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.07.2024 - 12.07.2024 OCTA par saprātīgu cenu ABCpolise.lv
Aprēķini, izvēlies un dodies ceļā – Tik vienkārši kā ABC! | Skatīt vairāk
Svētku centrālā skatuve BRĪVĪBAS LAUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma svētku skaļā atklāšana notiks piektdienas - 19.jūlija vakarā no pulksten 19:00 pašā pilsētas centrā - Brīvības laukumā, | Skatīt vairāk
Tukuma novada svētku DIŽTIRGUS Tukuma TIC
Svētku sestdienā, 20. jūlijā aicinām uz Tukuma Dižtirgu! Šajā dienā Tukumā sabrauks un ar sevi dižosies visi novada pagasti. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60956693sec.