BalticMiles programmai pievienojas Rixos viesnīcu ķēde

Daudzpartneru lojalitātes programmai BalticMiles pievienojas luksus viesnīcu tīkls Rixos Hotels. Tajā ietilpst kūrorti, villas un pilsētu viesnīcas Turcijā, Kazahstānā, Lībijā, Horvātijā, Bahreinā un Ukrainā.

Gabi Kols (Kool), BaltcMiles izpilddirektors: «Pašlaik BalticMiles dalībnieki var pelnīt punktus gandrīz 10 000 dažādās vietās visā pasaulē. Mēs esam gandarīti, ka BalticMiles programmai pievienojas Rixos Hotels viesnīcu ķēde, kuras kūrorti, villas un pilsētu viesnīcas atrodas centrālās un vēsturiskās vietās.»

Rixos Hotels tika izveidota 2000.gadā un ir viena no straujāk augošajām luksus viesnīcu grupām. Tā orientējas uz tradicionālo turku viesmīlību un unikālu spa piedāvājumu pasaules labākajās vietās. Pašlaik Antālijā bāzētais viesnīcu tīkls ietver septiņus premium klases kūrortus un villas, kā arī piecas pilsētu viesnīcas. Tajās BalticMiles dalībnieki varēs pelnīt 500 punktus par katru viesošanos.

Pateicoties viesnīcu ķēdes viesmīlībai, personalizētajai apkalpošanai un lieliskajai virtuvei, Rixos Hotels ir saņēmusi starptautisku atzinību un tādus novērtējumus kā Amerikas piecu zvaigžņu dimanta balvu (American Five Star Diamond Award), prestižās izdevniecības Conde Nast balvu un Pasaules lieliskāko viesnīcu balvu (Great Hotels of the World). Viesnīcu ķēde īpaši lepojas, ka tās viesnīcas bieži vien izvēlas visprasīgākie tūroperatori un tūrisma industrijas profesionāļi.

BalticMiles ir pirmā daudzpartneru lojalitātes programma Baltijas valstīs. Tā tika atklāta 2009.gada oktobrī. BalticMiles piedāvā pelnīt punktus, iegādājoties aviobiļetes, viesnīcu pakalpojumus, SPA pakalpojumus, auto nomu, kino biļetes, smaržas un kosmētiku, dārglietas un rokas pulksteņus, dizaina priekšmetus, somas un koferus ceļošanai, bērnu mantas un 2700 cita veida preces un pakalpojumus. Tie visi aplūkojami www.balticmiles.com interneta vietnē. BalticMiles programma piedāvā arī iespēju ziedot punktus dažādiem labdarības projektiem.

Ērtākais veids kā klienti var pieteikties BalticMiles programmai ir reģistrējoties internetā www.balticmiles.com vai sazinoties ar BalticMiles klientu apkalpošanas tālruni. Klienti var pieteikties programmai arī aizpildot pieteikuma veidlapu. Tā ir pieejama airBaltic biļešu kasēs, pie reģistrācijas letēm vai airBaltic biznesa klases pasažieru atpūtas telpā starptautiskajā lidostā Rīga, vai arī programmas partneru tirdzniecības vietās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk
Premium klases kruīzi  Estravel Latvia
7 naktis uz kuģa // dažādas ostas pilsētas // lieliska apkalpošanas kvalitāte // aizraujoši maršruti // Aicinām Premium klases kruīzā! | Skatīt vairāk
no 529 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21179295sec.