Latvijas ceļotāji nākotnē lidos ar jaunām Bombardier CS 300 lidmašīnām

2012. gada 10. jūlijā Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic un Kanādas kompānija Bombardier Aerospace paziņoja, ka ir parakstījuši nodomu protokolu par 10 CS300 lidmašīnu iegādi un pirkuma tiesību saņemšanu vēl desmit CS300 lidmašīnām. Cena par 20 lidaparatiem var sastādīt līdz pat 1,57 miljardiem ASV dolāru (898 miljoni latu).

"Saistībā ar mūsu nodomu pilnībā nomainīt vecākās mūsu flotes lidmašīnas, mēs izskatījām lielāko ražotāju lidmašīnu piedāvājumu un secinājām, ka jaunākās CS300 lidmašīnas vislabāk atbilst mūsu izstrādātā biznesa plāna prasībām. Ar jaunākajām tehnoloģijām aprīkotās lidmašīnas ir piemērotas mūsu tirgum un būs lielisks papildinājums mūsu flotes astoņām Bombardier Q400 Next Gen turbopropelleru lidmašīnām," sacīja Martins Gauss, airBaltic izpilddirektors. "Lieliskā ekonomija un piegādes grafiks bija galvenie izvēles faktori par labu Bombardier CS300 lidmašīnām."

"Papildus tam, mūsu pasažieru ceļošanas pieredzi papildinās arī CSeries lidmašīnu komforts, kas ietver piecas blakussēdvietas un plašāku vidējo sēdvietu rindu," papildināja Martins Gauss.

"Priecājamies, ka airBaltic ir izvēlējies CSeries lidmašīnas, lai realizētu savus jaunākos plānus un piedāvātu pasažieriem augstāku komforta līmeni. CSeries lidaparātiem ir plašs klientu loks, kurā ietilpst vairākas nacionālās aviokompānijas, piemēram airBaltic, lielas starptautiskās aviokompānijas, zemo cenu aviokompānijas, premium klases aviokompānijas, kas apkalpo lidostas pilsētu centros, kā arī līzinga kompānijas, kas uzskatāmi demonstrē šo lidaparātu pielāgojamību, lai veiktu visdažādākās gaisa transporta funkcijas visā pasaulē," saka Maiks Arkamone (Mike Arcamone), Bombardier Commercial Aircraft prezidents. 

Vairāk informācijas par airBaltic interneta vietnē www.airbaltic.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
Latvija
"Peoniju ziedu parāde 2024" Kalsnavā  Madonas TIC
LVM Kalsnavas arborētumā sācies peoniju ziedēšanas laiks, kolekcijā ap 300 peoniju dažādības. “Peoniju ziedu parāde 2024” šogad notiks visu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2024 - 23.06.2024 JĀŅU NAKTS MISTĒRIJA Tukumā Tukuma TIC
Dziesmu cikls “Jāņu nakts mistērija” būs 22.jūnijā pulksten 23:00 Talsu ielā 4 Tu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.06.2024 - 24.06.2024 Apskati Līgo pasākumus Bauskas novadā! Bauskas TIC
Apskati, cik daudzveidīgs Līgo pasākumu piedāvājums ir Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.88241696sec.