Sāk darboties mājas lapa avio - biļešu cenu salīdzinājumam

Latvijā darbu sācis lidojumu cenu salīdzināšanas portāls Flyzeta.lv. Tajā ceļotgribētāji var bezmaksas salīdzināt vairāk nekā 400 aviolīniju un lielāko Latvijas interneta aģentūru aviobiļešu cenas. Pēc piemērotākā varianta izvēlēšanās lietotājs tiek novirzīts tieši uz biļešu pārdevēja mājas lapu bez jebkādas starpniecības maksas. Šādi portāli nupat kā sākuši darboties arī Lietuvā, Igaunijā, Somijā un Krievijā.

"Lidojumu cenu salīdzināšanas pakalpojums jau ilgu laiku ir populārs ārzemēs, taču Latvijā vēl tikai tiek attīstīts. Līdz šim lietotājiem, lai uzzinātu, vai viņu atrastās biļetes patiešām ir lētākās, vajadzēja pārbaudīt cenas dažādās interneta vietnēs. Portāls Flyzeta.lv ir unikāls ar to, ka sistēma ne tikai parāda aviokompāniju biļetes, bet arī interneta aviobiļešu aģentūru piedāvājumus vienā vietā. Klientiem tiek atstāta brīvība izvēlēties, kur iegādāties biļetes lidojumam, un nav jāmaksā komisijas maksa. Turklāt mēs pastāvīgi papildinām aviokompāniju un to portālu, kas pārdod aviobiļetes, sarakstu, cenšoties ceļotājiem piedāvāt pēc iespējas lētākus lidojumus jūsu izvēlētajā maršrutā," saka Gintare Mačiene (Gintarė Mačienė), Flyzeta.lv portāla vadītāja.

Pēc G. Mačienes teiktā, lai ietaupītu pērkot biļetes, par tām vajadzētu parūpēties 6 - 8 nedēļas pirms plānotā ceļojuma. Tāpat būtu jāzina, ka nedēļas vidū veiktie lidojumi ir lētāki nekā piedāvājumi nedēļas nogalē. Speciālisti iesaka pievērst uzmanību arī papildu pakalpojumiem, kuri paaugstina biļetes cenu: reģistrētajai bagāžai, ceļojuma apdrošināšanai, izvēlētajai vietai lidmašīnā. Pirms aviobiļešu iegādes ieteicams noskaidrot, kurā lidostā nolaižas lidmašīna, jo lēto aviokompāniju reisi parasti tiek plānoti uz lidostām, kas atrodas tālāk no pilsētas centra.

"Pēdējos gados, kad lēto lidojumu kompānijas piedāvā vairāk tiešo lidojumu no Latvijas, lidmašīnu biļešu cenas samazinās. Tagad uz Norvēģiju, Lielbritānijas pilsētām, Zviedriju, Franciju, Somiju, Vāciju var aizlidot lētāk par 50 latiem. Pirms pieciem gadiem vidējā aviobiļetes cena uz šīm valstīm bija daudz lielāka. 2012. gadā populārākie lidojumu virzieni no Latvijas ir saglabājušies - Londona, Dublina, Parīze, Amsterdama, Ņujorka un Barselona," stāsta G. Mačiene.

Flyzeta.lv tīmekļa vietnē pircēji var atrast ceļojumu idejas nedēļas nogalēm vai ilgākam laikam - atbilstoši izvēlētajam budžetam vai vēlamajam klimatam.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.flyzeta.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.05.2024 - 08.06.2024 Laimes un paradīzes sala KRĒTA no 275 EUR! Latvia Tours
Krētā nav lielu pilsētu, tai raksturīgas mazas pilsētiņas, ciemati. Salā ir ideāli apstākļi atpūtai, jo šeit ir vairāk nekā 300 saulainu dienu | Skatīt vairāk
no 257 EUR
Sauilgrieži Gotlandē. Pēdējās vietas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 2 naktis 3* viesnīcā Visbijā, brokastis // Iekļauts velosipēda pārvadājums // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 529 EUR
ÖÖD brīvdienu spoguļmāju noma Estravel Latvia
Visa Igaunija // Spoguļmāju noma līdz 30.09. // Pieprasījums ir ļoti liels - pasteidzieties rezervēt! | Skatīt vairāk
no 176 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 10.06.2024 Atpūtas un izklaides vietas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Ieplāno pasākumu kādā no Liepājas atpūtas un izklaides vietām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.82476592sec.